Πολιτική

Θρίλερ για μία έδρα! Ένσταση ο Κουρουμπλής – Επανακαταμέτρηση των ψήφων!

Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής έκανε ένσταση για την βουλευτική έδρα που έχασε για λίγες ψήφους από τον Θανάση Παπαχριστόπουλο και όλα... από την αρχή!

Ήταν ένα από τα μεγαλύτερα θρίλερ των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου: Παναγιώτης Κουρουμπλής ή Θανάσης Παπαχριστόπουλος;

Οι δυο τους έδωσαν μια “σκληρή” μάχη, με την διαφορά στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ να ανέρχεται διαρκώς σε ελάχιστες ψήφους και πλέον, σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr όλα θα ξεκινήσουν από την αρχή!

Το τελικό αποτέλεσμα στον Δυτικό Τομέα μεταξύ Κουρουμπλή και Παπαχριστόπουλου ήταν έξι ψήφοι διαφορά, με τον Θανάση Παπαχριστόπουλο να αναδεικνύεται… νικητής.

Ένσταση ο Κουρουμπλής και μετρούν ξανά!

Λόγω της μικρής διαφοράς, ο Παναγιώτης Κουρουμπλής έκανε ένσταση και αύριο, Παρασκευή, 12.07.2019, πρόκειται σύμφωνα με το ρεπορτάζ του newsit.gr να ξεκινήσει η επανακαταμέτρηση στα 680 εκλογικά τμήματα του Δυτικού Τομέα στην Β’ Αθήνας.

Η διαδικασία θα γίνει ως εξής: Τα 680 τμήματα θα χωριστούν σε 16 κλιμάκια, όπου θα βρίσκονται 16 δικαστικοί αντιπρόσωποι με δύο υπαλλήλους του Πρωτοδικείου.

Το αποτέλεσμα δεν είναι βέβαιο πως θα ανακοινωθεί αύριο, πάντως μέχρι την Δευτέρα, 15.07.2019, θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ανδρουλάκης εναντίον Μητσοτάκη για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ: Αγώνας δρόμου στο ΠΑΣΟΚ για να μην παραγραφούν οι ευθύνες στελεχών της ΝΔ
Ο Νίκος Ανδρουλάκης έθεσε «Τρία ερωτήματα προς τον κ. Μητσοτάκη για τον οποίο είπε ότι είναι απολύτως υπεύθυνος για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ»
Νίκος Ανδρουλάκης
Άλλο Βορίδης, άλλο Αυγενάκης: Σκέψεις στην κυβέρνηση για Προανακριτική μόνο για έναν εκ των δύο πρώην υπουργών
Για τον Βορίδη υπάρχουν δεύτερες σκέψεις, για τον Αυγενάκη τα πράγματα είναι διαφορετικά. Οι διάλογοι που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, με αναφορές στο όνομα του, φέρεται να επιβαρύνουν τη θέση του
Αυγενάκης και Βορίδης 2
Πέθανε ο πρώην βουλευτής της ΝΔ Κωνσταντίνος Γιατράκος – Διετέλεσε Υφυπουργός Οικονομικών στην Κυβέρνηση Κωνσταντίνου Μητσοτάκη
Εξελέγη βουλευτής της ΝΔ για πρώτη φορά το 1981 και εκλεγόταν μέχρι και το 1993 - Το 1979 διορίστηκε μόνιμος αντιπρόσωπος της Ελλάδας στους Διεθνείς Οργανισμούς στην Ουάσιγκτον
Κωνσταντίνος Γιατράκος