Πολιτική

Δημοσκόπηση ALCO: Η μάχη στην Περιφέρεια Αττικής!

Το πρώτο πολιτικό βαρόμετρο για την Τοπική Αυτοδιοίκηση και συγκεκριμένα την Περιφέρεια Αττικής διενήργησε η εταιρεία ALCO για λογαριασμό της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ.

Στη μέτρηση της ALCO, στην πρόθεση ψήφου ο Γιώργος Πατούλης συγκεντρώνει ποσοστό 25% έναντι 15% της Ρένας Δούρου και 11% του Γιάννη Σγουρού.

Ακολουθούν ο Θανάσης Παφίλης με 8% και ο Ηλίας Παναγιώταρος με 5%. Το Λευκό συγκεντρώνει 2%, Αποχή δηλώνει το 9% ενώ ΔΞ/ΔΑ απαντά το 25%.

ALCO

Στο ερώτημα “Ποιον θα ψηφίζατε ανάμεσα σε Πατούλη και Δούρου”, το 38% επιλέγει τον κ. Πατούλη έναντι της κ. Δούρου που συγκεντρώνει 20%.

ALCO

Σε αντίστοιχο ερώτημα “Ποιον θα ψηφίζατε ανάμεσα σε Πατούλη και Δούρου”, ο πρώτος συγκεντρώνει 33% έναντι 23% του δεύτερου.

ALCO

ALCO

πηγή: Parapolitika

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Αποχαιρετώ μία ασυμβίβαστη αγωνίστρια της δημοκρατίας» το συλλυπητήριο μήνυμα Ανδρουλάκη για την απώλεια της Σύλβας Ακρίτα
»Παρούσα στην ιδρυτική διακήρυξη της 3ης του Σεπτέμβρη και πρώτη γυναίκα βουλευτής του ΠΑΣΟΚ» τονίζει για τη Σύλβα Ακρίτα ο Νίκος Ανδρουλάκης
Σύλβα Ακρίτα: Τα συλλυπητήρια του Νίκου Ανδρουλάκη – «Αποχαιρετώ μία ασυμβίβαστη αγωνίστρια της δημοκρατίας»
Μητσοτάκης σε αγρότες: «Δεν υποκύπτουμε σε εκβιασμούς – Τον πρώτο λόγο για την απελευθέρωση των δρόμων τον έχει η Τροχαία»
«Οι συμπολίτες μας δεν πρέπει ούτε να ταλαιπωρηθούν, αλλά κυρίως δεν πρέπει να ρισκάρουν, κανένα τροχαίο σε επικίνδυνες παρακαμπτηρίους» σημείωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο υπουργικό 147
Ο «Μουντζούρης» των ευθυνών για τα μπλόκα των αγροτών: Νέο μήνυμα Μητσοτάκη και στάση αναμονής για την παρέμβαση εισαγγελέα
Στα σημεία όπου θα υπάρχουν μπλόκα, πηγές της ΕΛΑΣ ξεκαθαρίζουν ότι δεν θα επιτρέψουν τη διέλευση Ι.Χ. αλλά θα τα κατευθύνουν σε παρακαμπτήριες οδούς
Μπλόκα αγροτών στις σήραγγες στα Τέμπη 29