Πολιτική

Τι είπε ο υφυπουργός Άμυνας Δ.Ελευσινιώτης για τα οικονομικά στη βάση των πυροσβεστικών

Ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Δημήτρης Ελευσινιώτης επισκέφθηκε το πρωί την 355 ΜΤΜ και την Μοίρα Συντήρησης Αεροσκαφών (ΜΣΑ) στην αεροπορική βάση της Ελευσίνας, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΑ Αντιπτέραρχο (Ι) Αντώνιο Τσαντηράκη.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Δημήτρης Ελευσινιώτης ενημερώθηκε για το έργο των πυροσβεστικών αεροσκαφών CL-215 και είχε την ευκαιρία να μιλήσει τόσο με τους ιπτάμενους, αλλά και με το προσωπικό εδάφους που συντηρεί τα πυροσβεστικά αεροσκάφη μέρα και νύχτα για να τα διατηρεί σε άριστη πτητική κατάσταση.

Διαβάστε περισσότερα στο OnAlert.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Σκληρή επίθεση της ΕΛΑΣ στην κυβέρνηση για τη στεγαστική κρίση: «Με 6,5 δισ. θα μπορούσαν να κατασκευαστούν επτά φορές περισσότερα σπίτια»
Με σκληρή γλώσσα για τη διαχείριση του Ταμείου Ανάκαμψης, η ΕΛΑΣ αποδομεί το κυβερνητικό αφήγημα περί «εθνικής προτεραιότητας» στη στέγη και αντιπαραθέτει σχέδιο για μόνιμο απόθεμα προσιτής κατοικίας
Φωτογραφία: Eurokinissi 7