Πολιτική

Τι γλυκός! Σόϊμπλε: Η Ελλάδα δεν απειλεί πλέον το ευρώ

Οι ευρωπαίοι μπορούν να κοιμούνται πλεον ήσυχοι. Ξαφνικά, είμαστε τα καλύτερα παιδιά και αυτό φαίνεται από την δήλωση του γερμανού υπουργού Οικονομικών Σόϊμπλε, ότι η Ελλάδα δεν αποτελεί πλέον κίνδυνο για το ευρώ.
Ο Σόιμπλε είδε και κάτι άλλο: πρόοδο στην ελληνική οικονομία.

«Η Ελλάδα σημειώνει πρόοδο, η οικονομία λειτουργεί καλύτερα» δήλωσε ο κ. Σόιμπλε, μιλώντας σε φοιτητές, οι οποίοι επισκέφθηκαν το υπουργείο του, στο πλαίσιο της «Ημέρας για την Ευρωπαϊκή Ένωση» και πρόσθεσε ότι οι κίνδυνοι που έχει αναλάβει η Γερμανία μέσω των εγγυήσεων για την Ελλάδα βρίσκονται σε αποδεκτό επίπεδο.

Στο πλαίσιο των ίδιων εκδηλώσεων, η καγκελάριος Άγγελα Μέρκελ, κατά την επίσκεψή της σε σχολείο του Βερολίνου, αναφέρθηκε στην ανεργία των νέων στην Ευρώπη, τονίζοντας ότι η Γερμανία παρέχει στους νέους καλές ευκαιρίες επαγγελματικής κατάρτισης, ενώ σημείωσε ότι πρέπει να συνεχιστεί η προσπάθεια, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πως θα φορολογηθείτε για ενοίκια που δεν εισπράξατε

Διαβάστε τις αλλαγές στην πληρωμή του ΦΠΑ

Στουρνάρας: Μεγάλη πρόκληση η τραπεζική ένωση

Η επόμενη ημέρα για την Ελλάδα – Τι αποφάσισαν τρόικα και EuroWorking Group – Σε… πόσες δόσεις θα πάρουμε την δόση

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Θεσσαλονίκη: Το μεγάλο αναπτυξιακό όραμα ενόψει της 89ης ΔΕΘ παρουσίασαν οι υπουργοί της κυβέρνησης σε ειδική εκδήλωση στο Μέγαρο Μουσικής
Τα υπουργικά στελέχη παρουσίασαν το ολοκληρωμένο σχέδιο μετασχηματισμού της Θεσσαλονίκης σε σύγχρονο οικονομικό, τεχνολογικό και πολιτιστικό πόλο
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μιλάει σε εκδήλωση για την παρουσίαση των έργων της Θεσσαλονίκης ενόψει της 89ης ΔΕΘ, στο Μέγαρο Μουσικής.