Πολιτική

Τηλεοπτικές άδειες: Κρίσιμη μέρα στο ΣτΕ – Συζητούνται οι προσφυγές

Στην Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας γίνεται σήμερα Δευτέρα (04.07.2016), η κρίσιμη συζήτηση των προσφυγών που έχουν καταθέσει οι μεγάλοι τηλεοπτικοί σταθμοί της χώρας, κατά των κανονιστικών πράξεων του διαγωνισμού για τη χορήγηση των τηλεοπτικών αδειών.

Η συζήτηση προσδιορίστηκε σε εμβόλιμη δικάσιμο και πραγματοποιείται ενώπιον της μείζονος Ολομέλειας του ΣτΕ (28 μέλη) με εισηγητή τον σύμβουλο επικρατείας, Γεώργιο Παπαγεωργίου. Συνολικά έχουν κατατεθεί 23 αιτήσεις ακυρώσεως (κύριες προσφυγές) σχεδόν όλων των μεγάλων τηλεοπτικών σταθμών κατά των υπουργικών αποφάσεων που προηγήθηκαν της προκήρυξης του διαγωνισμού.

Από τους τηλεοπτικούς σταθμούς έχουν κατατεθεί και αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων κατά της τιμής εκκίνησης των 3.000.000 ευρώ και της προκήρυξης για τις τηλεοπτικές άδειες.

Ήδη το ΣτΕ έχει απορρίψει την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων για την τιμή εκκίνησης του τηλεοπτικού σταθμού Mega και αναμένονται οι αποφάσεις για τα αντίστοιχα αιτήματα των Alpha, Star Channel και Epsilon.

Αύριο θα συζητηθούν οι αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων κατά της προκήρυξης του διαγωνισμού των Mega, ΣΚΑΙ και Antenna.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Χρυσοχοΐδης για τα επεισόδια στη Νομική Σχολή: Η σύλληψη αξίζει στους κουκουλοφόρους – Τα Πανεπιστήμια δεν εφαρμόζουν τον νόμο του 2021
«Δεν μπορεί ο καθένας να μπαίνει σε μια σχολή χωρίς να γνωρίζει κανείς ποιος είναι», είπε μεταξύ άλλων ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη
Επεισόδια στη Νομική Σχολή
Γιατί «έσπασε τη σιωπή του» τώρα, ο Κώστας Καραμανλής – Πλημμέλημα «βλέπει» η κυβέρνηση
Μετά από μακρά σιωπή, κι ενώ από χτες τα κόμματα ξεκίνησαν ήδη να μελετούν την ογκωδέστατη δικογραφία των 59.000 εγγράφων, και τα βίντεο, ο Κώστας Καραμανλής προέβη σε δημόσια δήλωση
Ο Κώστας Αχ. Καραμανλής 1