Πολιτική

Τηλεοπτικές άδειες – Παφίλης: Επικοινωνιακός αντιπερισπασμός της κυβέρνησης

Για επικοινωνιακό αντιπερισπασμό μίλησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ, Θανάσης Παφίλης, αναφορικά με την τροπολογία που φέρνει η κυβέρνηση για τις τηλεοπτικές άδειες, «την ώρα που όλη η κοινωνία είναι στους δρόμους».

Εξέφρασε την ανησυχία του για την εμπλοκή του ΝΑΤΟ στο προσφυγικό ενώ κάλεσε την κυβέρνηση να «μαζέψει» δηλώσεις κυβερνητικών στελεχών ενάντια στους αγρότες που δικαίως διαδηλώνουν. Το ΚΚΕ, τόνισε, διαφωνεί ριζικά με την έννοια ότι την ενημέρωση θα πρέπει να τη διαχειρίζονται επιχειρηματίες, «με το παραμύθι της διαπλοκής. Η ουσία της διαπλοκής βρίσκεται στο ίδιο το σύστημα».
Διαφώνησε με την έννοια της αντικειμενικής ενημέρωσης, καθώς ο ρόλος των καναλιών παγκοσμίως είναι η υπηρέτηση του καπιταλιστικού συστήματος. Επανέλαβε ότι για τους εργαζόμενους, «για τους οποίους δήθεν κόπτεται και η ΝΔ» ο ΣΥΡΙΖΑ διατηρεί σε ισχύ όλους τους αντεργατικούς νόμους καθώς δεν υπάρχει πρόβλεψη για Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας στον νόμο και τόνισε ότι το ΚΚΕ δεν παίρνει μέρος σε αυτά τα παιχνίδια που γίνονται και θα ψηφίσει παρών επί της τροπολογίας. Τέλος, μίλησε για ριζική ανατροπή ενός συστήματος το οποίο έχει ουσιαστικά χρεοκοπήσει.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Δένδιας: Δεν ισχύει ότι πήραμε πίσω την πρότασή μας στο SAFE – Ζητήθηκε επανυποβολή του αιτήματος, τίποτα δεν έχει λήξει
«Σε τρεις μήνες θα καταλήξουμε στο ποια χώρα θα μετέχει και σε ποιο ευρωπαϊκό αμυντικό εξοπλιστικό πρόγραμμα» διευκρίνισε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας
Ο Νίκος Δένδιας
Μητσοτάκης σε Πρόεδρο της Μολδαβίας: Ο κάθετος διάδρομος αλλάζει τον γεωπολιτικό και ενεργειακό χάρτη
«Εγγυηθήκατε την ενότητα και δώσατε θάρρος και προοπτική και με την ισχυρή εντολή που λάβατε θα φέρετε πιο κοντά την Μολδαβία στην Ευρώπη με την Ελλάδα δίπλα σας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τη MAIA SANDU
Μαρινάκης σε αγρότες: Στις 3 το μεσημέρι η απάντηση της κυβέρνησης στα αιτήματά τους - «Υπάρχουν όρια που δεν μπορούν να ξεπεραστούν»
Ως «κόκκινη γραμμή» περιέγραψε την μη υπαγωγή του ΟΠΕΚΕΠΕ στην ΑΑΔΕ και τον διπλασιασμό των συντάξεων, ο Παύλος Μαρινάκης - «Ο διάλογος δεν γίνεται με ταχυδρομικά περιστέρια»
Παύλος Μαρινάκης 117
Στη Βουλή το νομοσχέδιο για τις Ένοπλες Δυνάμεις: Οι αλλαγές εκπαίδευση και θητεία – Ο πίνακας με το νέο μισθολόγιο
Το νομοσχέδιο επικεντρώνεται στις σταδιοδρομία και στην εξέλιξη αξιωματικών, στις μισθολογικές ρυθμίσεις για το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων, στην αναδιοργάνωση ακαδημαϊκής εκπαίδευσης, την στρατολογία και την εθελοντική στράτευση γυναικών
Στρατιώτες 7