Πολιτική

Την Πέμπτη το απόγευμα η συνάντηση Θεοδωράκη – Γεννηματά

Το απόγευμα της Πέμπτης θα συναντηθούν ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης με την Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης τηλεφώνησε το πρωί στη Φώφη Γεννηματά και συμφώνησαν να συναντηθούν αύριο στις 5 το απόγευμα στη Βουλή.
Στη συνάντηση αναμένεται να εξετάσουν τα περιθώρια συνεργασίας των κοινοβουλευτικών ομάδων της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και του Ποταμιού, καθώς και περαιτέρω κοινές δράσεις.

Υπενθυμίζεται ότι η κα Γεννηματά είχε στείλει επιστολές στον Σταύρο Θεοδωράκη και στον Γιώργο Παπανδρέου και τους ζητούσε να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να συνεργαστούν. Ο κ. Παπανδρέου είχε απαντήσει ότι στις συναντήσεις πρέπει να κληθεί και ο ΣΥΡΙΖΑ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Άδωνις Γεωργιάδης για τις παράνομες συνταγογραφήσεις: Καμία τέτοια παράνομη συμπεριφορά δεν έχει θέση στο ΕΣΥ
«Έχουμε δώσει και δίνουμε διαρκώς οδηγίες στους ιατρούς του ΕΣΥ να προσέχουν την μυστικότητα των κωδικών τους, για το σύστημα ηλεκτρονικής συνταγογράφησης»
Ο Υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης 1
Κυριάκος Μητσοτάκης: Δύο αεροσκάφη της πολεμικής αεροπορίας έριξαν σήμερα 8,5 τόνους τροφίμων στη Γάζα – Δείτε βίντεο
«Η Ελλάδα θα συνεχίσει να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες για την άμεση διακοπή των εχθροπραξιών, την απελευθέρωση των ομήρων και την ανεμπόδιστη ροή ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα»
Τα αεροπλάνα που πέταξαν ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα
44
Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη με Μαχμούντ Αμπάς – Ανησυχία για τη Γάζα και στήριξη στην Παλαιστινιακή Αρχή από την Ελλάδα
Τηλεφωνική επικοινωνία είχε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής Μαχμούντ Αμπάς – Στο επίκεντρο οι εξελίξεις σε Γάζα και Δυτική Όχθη
Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τον πρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής Μαχμούντ Αμπάς 2