Πολιτική

Την Τρίτη αντί για σήμερα θα ψηφίσουν το χαράτσι – Ανέβαλλαν την ονομαστική ψηφοφορία

Ο φόβος της καταψήφισης της τροπολογίας για την επιβολή του τέλους ακινήτων μέσω του λογαριασμού της ΔΕΗ από βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος φαίνεται οτι αναγκάζει την κυβέρνηση να μεταθέσει την ψήφισή της για την Τρίτη.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsit η κυβέρνηση φοβούμενη οτι μπορεί να υπήρχαν σήμερα πολλές διαφοροποιήσεις βουλευτών μετέθεσε την ονομαστική ψηφοφορία που είχε ζητήσει η αντιπολίτευση.

Αντι γι’ αυτό θα γίνει σήμερα διευρυμένο ΚΤΕ Οικονομικών με την συμμετοχή των κ.κ. βενιζέλου, Ρέππα και Κουτρουμάνη για να “ενημερώσουν” τους βουλευτές για την αναγκαιότητα των μέτρων.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Φλωρίδης κατά Τσίπρα για τη Δικαιοσύνη: «Μετά από όσα διέπραξε, θα έπρεπε να την αποφεύγει όπως ο διάβολος το λιβάνι»
Ο υπουργός Δικαιοσύνης σηκώνει το γάντι μετά τις αιχμές του πρώην πρωθυπουργού – Ο νόμος Παρασκευόπουλου, η Novartis, οι τηλεοπτικές άδειες και οι «αρμοί της εξουσίας» στο επίκεντρο της επίθεσης
Γιώργος Φλωρίδης
ΠΑΣΟΚ κατά Τσίπρα: «Συμβιβασμένος Μαδούρο» και «διευθύνων σύμβουλος των ολιγαρχών»
«Το μέλλον της χώρας δεν είναι ούτε ο Μητσοτάκης της διαφθοράς ούτε ο Τσίπρας της διαπλοκής», αναφέρει η Χαριλάου Τρικούπη - Οι αιχμές για «copy paste» προτάσεων και τα οικονομικά της ΕΛΑΣ
Αλέξης Τσίπρας και Νίκος Ανδρουλάκης
Αφροδίτη Νέστορα: «Μαμά, συγγνώμη που δεν κατάφερα να σε προστατεύσω»
Η Βάγια Νέστορα, έχασε τη ζωή της τα ξημερώματα της 1ης Ιουλίου 2026, όταν σημειώθηκε εμπρηστική επίθεση με εκρηκτικό-εμπρηστικό μηχανισμό στο σπίτι της οικογένειας της Αφροδίτης Νέστορα στη Θεσσαλονίκη
H Αφροδίτη Νέστορα μαζί με την μητέρα της Βάγια Νέστορα 8
Αλέξης Τσίπρας: Από την καταγγελία του «καθεστώτος» σε πρόταση διακυβέρνησης – «Το 2015 ήξερα τι ήθελα, αλλά δεν ήξερα πώς να το κάνω»
Σκληρή επίθεση στην κυβέρνηση για θεσμούς, Δικαιοσύνη και ακρίβεια – Το μήνυμα ότι «τώρα ξέρω τι γίνεται και τι δεν γίνεται» και η προσπάθεια να εμφανιστεί η ΕΛ.Α.Σ. ως κυβερνητική εναλλακτική απέναντι στη Ν.Δ.
Ο Αλέξης Τσίπρας 125