Πολιτική

Την Τρίτη στη Νέα Υόρκη το ραντεβού Τσίπρα – Ερντογάν

Κλείστηκε τελικά για την ερχόμενο Τρίτη στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ το ραντεβού του Αλέξη Τσίπρα με τον Ταγίπ Ερντογάν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Έλληνας πρωθυπουργός αναμένεται να επιμείνει πολύ στην εφαρμογή της συμφωνίας για το Μεταναστευτικό από την πλευρά της Τουρκίας αφού το τελευταίο διάστημα οι ροές καθημερινά έχουν αυξηθεί από τα τουρκικά παράλια.

Η συνάντηση των δυο ηγετών θα γίνει σε σαφώς καλύτερο κλίμα μετά την απελευθέρωση των δυο Ελλήνων στρατιωτικών και αναμένεται να συζητηθούν το Κυπριακό, αλλά και η κατάσταση στο Αιγαίο. Η ελληνική πλευρά εκτιμά ότι ο Ταγίπ Ερντογάν θα θέσει και πάλι θέμα των 8 Τούρκων στρατιωτικών στους οποίους έχει δοθεί άσυλο από την χώρα μας αφού είναι ένα θέμα που θέτει με κάθε ευκαιρία ο Τούρκος Πρόεδρος.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΕΛΕΝΗ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Συνεχίζεται το beef ΠΑΣΟΚ – Γεωργιάδη για ρουσφέτια και ΟΠΕΚΕΠΕ: «Η δειλία πάει χέρι-χέρι με την τζάμπα μαγκιά»
Νέα επίθεση της Χαριλάου Τρικούπη κατά του υπουργού Υγείας, που απαντά με αιχμές προς τον Νίκο Ανδρουλάκη και απειλεί με δημοσιοποίηση αιτημάτων βουλευτών της αντιπολίτευσης
Γεωργιάδης, Χρυσοχοΐδης και Ανδρουλάκης 5