Πολιτική

Το ενδιαφέρον των στελεχών της Ν.Δ. για την ομιλία του Α. Σαμαρά

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρακολούθησαν οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας την ομιλία του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά στο συνέδριο του ελληνοαμερικανικού επιμελητηρίου.

Οι βουλευτές χειροκρότησαν με ιδιαίτερη θέρμη τον Αντώνη Σαμαρά, όταν εκείνος έστειλε σαφές μήνυμα προς την τρόικα, λέγοντας πως “κανείς δεν έχει το δικαίωμα να φέρεται στην Ελλάδα όπως πριν 2,5 ή 4 χρόνια, όταν όλα γύρω κατέρρεαν”.

Στο “γαλάζιο” τραπέζι βρίσκοναν οι κ.κ. Μαρκόπουλος, Ταμήλος, Κόνσολας, Σαμπαζιώτης, Βεζυρόπουλος, Σταμενίτη και Γ. Γεωργαντάς.

Πάντως, στα πηγαδάκια των στελεχών εκφραζόταν η αισιοδοξία πως η συμφωνία με την τρόικα θα κλείσει γρήγορα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΠΑΣΟΚ για «θαλάσσια πάρκα» Τουρκίας: Η εθνική κυριαρχία και η προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος της χώρας, δεν είναι διαπραγματεύσιμα
«Η κυβέρνηση να διεθνοποιήσει άμεσα το ζήτημα στα αρμόδια όργανα της Ε.Ε., της UNESCO και του ΟΗΕ», αναφέρουν Μάντζος - Χριστοδουλάκης
Τα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Χαριλάου Τρικούπη 3