Πολιτική

Το Κανάλι της Βουλής ζήτησε να μπει στις μετρήσεις τηλεθέασης!

Ποιος είπε ότι την Βουλή δεν την απασχολεί η τηλεθέαση του Καναλιού της Βουλής; Κανονικά, κάτι τέτοιο θα έπρεπε να ήταν αδιάφορο, καθώς η αποστολή του Καναλιού είναι άλλη, αλλά αυτό δεν φαίνεται να ισχύει. Για πρώτη φορά ζητάει και μπαίνει στις μετρήσεις καταβάλλοντας βέβαια και το σχετικό ποσό στην ιδιωτική εταιρεία μετρήσεων.

Την απόφαση υπογράφει ο Γενικός Γραμματέας της Βουλής των Ελλήνων και αναρτήθηκε στην Κοινοβουλευτική Διαφάνεια, με την οποία έγινε ανατέθηκε «στην εταιρία THE NIELSEN COMPANY (GREECE) Α.Ε., Λεωφόρος Συγγρού 166, 176 71, Καλλιθέα, της παροχής υπηρεσιών για την μέτρηση της τηλεθέασης του Τηλεοπτικού Σταθμού της Βουλής των Ελλήνων για το χρονικό διάστημα από 01.07.2017 έως 30.06.2018.»

Μάλιστα σύμφωνα με την απόφαση «για τις υπηρεσίες αυτές θα συντάσσεται, στο τέλος κάθε μήνα, σχετική βεβαίωση του Γενικού Γραμματέα της Βουλής» ενώ «η αμοιβή θα καταβάλλεται τμηματικά, στο τέλος κάθε μήνα, με την παράδοση της σχετικής βεβαίωσης από τον Γενικό Γραμματέα της Βουλής και των σχετικών δικαιολογητικών, και ορίζεται στο ποσό των πεντακοσίων ευρώ (500,00 €), πλέον αναλογούντος ΦΠΑ, ανά μήνα. Η συνολική τιμή για τις ανωτέρω υπηρεσίες ορίζεται σε επτά χιλιάδες τετρακόσια σαράντα ευρώ (7.440,00 €), ήτοι 6.000,00 € + 1.440,00 € για ΦΠΑ, σε βάρος του KAE 0899 του προϋπολογισμού εξόδων Βουλής χρήσεως 2017».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η «αλλαγή σελίδας» στην Ελλάδα το κεντρικό μήνυμα της επίσκεψης του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Βερολίνο
Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, οι δευτερογενείς μεταναστευτικές ροές δεν αποτελούν πλέον κύριο θέμα και η Γερμανία δείχνει κατανόηση για το γεγονός ότι η Ελλάδα προστατεύει τα εξωτερικά σύνορα της ΕΕ
Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στη διάρκεια της κοινής συνέντευξης Τύπου με τον Καγκελάριο, Φρίντριχ Μερτς στο Βερολίνο
Μαρινάκης για την έκθεση Καρώνη για τα Τέμπη: «Σήμερα το αφήγημα της συγκάλυψης σύσσωμης της αντιπολίτευσης κατέρρευσε με κρότο»
«Σήμερα ως προς την πραγματογνωμοσύνη μπαίνει ένα επίσημο με στοιχεία με τεκμηρίωση και επιστημονικά δεδομένα τέλος στην πιο χυδαία προσπάθεια χειραγώγησης της κοινής γνώμης»
Ο Παύλος Μαρινάκης 8