Πολιτική

Το κρυφό τάγμα του ΣΥΡΙΖΑ για την κατάληψη της εξουσίας!

Όχι σε καμία περίπτωση δεν είναι νεποτισμός. Α, πα, πα δεν κάνει τέτοια παλαιοκομματικά κόλπα η Αριστερά και ιδίως η πρώτη φορά Αριστερά.

Ο Κάλχας σας αποκαλύπτει σήμερα πως οι διορισμοί αρχικά από τη Δούρου, μετά το βόλεμα των ανιψιών της Σίας Αναγνωστοπούλου και τώρα η τοποθέτηση του συζύγου της Χαράς Καφαντάρη, δεν γίνονται για βρουν δουλειά ή να πάρουν ένα μισθουλάκο.

Εξυπηρετούν το σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ για έφοδο με σκοπό την κατάληψη της κρατικής εξουσίας που κατέχουν σύζυγοι, παιδιά, ανήψια και γενικώς το συγγενολόι Πασόκων και Νεοδημοκρατών.

Εξάλλου, μόνο με την κυβερνητική εξουσία δεν κάνεις τίποτα. Γι’ αυτό και ο ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται πως αποφάσισε τα κομάντο που απαρτίζουν αδέρφια, ξαδέρφια, παιδιά, ανήψια και σύζυγοι να εφορμήσουν και να καταλάβουν την κρατική μηχανή για να θριαμβεύσει η πρώτη φορά αριστερά.

Και ο Κάλχας από χθες ψάχνει με μανία το γενεαλογικό του δέντρο μην τυχόν ανακαλύψει συγγένεια με στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και έτσι απολαύσει έναν τιμητικό και επαναστατικό διορισμό στο Δημόσιο για να …αράξει.
 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νίκος Δένδιας: Δείτε μια φωτογραφία του Πίρι Ρέις και θα καταλάβετε γιατί δεν συζητήθηκε στο ΚΥΣΕΑ
«Η άσκηση των Ενόπλων Δυνάμεων εντάσσεται στον κύκλο των αιφνιδιαστικών ασκήσεων που διεξάγονται κάθε χρόνο, δεν έχουν σχέση με το Πίρι Ρέις, που δεν απασχόλησε το ΚΥΣΕΑ» σημείωσε
Ο Νίκος Δένδιας
Ανδρέας Λοβέρδος για την ένταξή του στη ΝΔ: Επιλογή μου να στηρίξω τη σταθερότητα – Οι πολίτες δεν βλέπουν τον Νίκο Ανδρουλάκη ως εναλλακτική
«Δεν φοβάμαι τίποτα. Ο πολιτικός είναι για να σκέφτεται και να δρα, όχι να φοβάται. Με τον κ. Μητσοτάκη, είχαμε συμφωνήσει πως οι ανακοινώσεις θα γίνουν είτε λίγο πριν, είτε λίγο μετά τη ΔΕΘ», επεσήμανε.
Ο Ανδρέας Λοβέρδος
99
Τέσσερις μήνες αναμονής στον ΣΥΡΙΖΑ για το νέο κόμμα του Αλέξη Τσίπρα: Οι σύμμαχοι και οι αντίπαλοι
Ο πρώτος που το έκανε ήταν ο Παύλος Πολάκης, ο οποίος είπε ότι δεν θα πρέπει να γίνει άλλη διάσπαση στον ΣΥΡΙΖΑ, χρεώνοντας με τον τρόπο του στον Αλέξη Τσίπρα μία νέα εσωκομματική κρίση
Ο Αλέξης Τσίπρας 2
Όλο το παρασκήνιο της προσχώρησης του Ανδρέα Λοβέρδου στη Νέα Δημοκρατία - Η «μάχη» του κέντρου από τη ΝΔ
Ο Α. Λοβέρδος είχε εδώ και πολύ καιρό επαφές με την Πειραιώς, ενώ ήδη από τα μέσα Ιουλίου, σε συνέντευξή του είχε δηλώσει σιβυλλικά ότι «στις επόμενες κοινοβουλευτικές εκλογές ως υποψήφιος θα είμαι παρών»
Ανδρέας Λοβέρδος και Κυριάκος Μητσοτάκης 22