Πολιτική

Το μήνυμα της Μανταλένας Παπαδοπούλου για τα Χριστούγεννα

"Οι Έλληνες μπορούμε να τα καταφέρουμε να βγούμε από την οικονομική κρίση το γρηγορότερο δυνατό", τονίζει η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μανταλένα Παπαδοπούλου, στο μήνυμα της για τη γιορτή των Χριστουγέννων.

Αναλυτικά αναφέρει:

«Το μήνυμα της γέννησης του Χριστού που γιορτάζουμε αυτές τις Άγιες ημέρες είναι μήνυμα Αγάπης, Αλληλεγγύης και Ελπίδας.

Το πνεύμα των Χριστουγέννων υπερβαίνει τις αντιξοότητες της σκληρής καθημερινότητας και έχει τη δύναμη να απαλύνει τις κάθε είδους «τοξικές» συνέπειές της.

Ας αφήσουμε να επικρατήσει το πνεύμα των Χριστουγέννων, της αγάπης, της συμπόνιας και της αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας, κυρίως προς εκείνους που επιβιώνουν κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες και δοκιμάζονται σκληρά.

Η αλληλεγγύη, η ομοψυχία, μαζί με το κοινό όραμα, την πλούσια και ζωντανή πολιτιστική μας παράδοση και τη βαθιά πίστη ότι οι Έλληνες μπορούμε να τα καταφέρουμε να βγούμε από την οικονομική κρίση το γρηγορότερο δυνατό, αν αφήσουμε πίσω μας παλαιοκομματικές και παραπειστικές λογικές, αποτελούν τα θεμέλια για ένα ελπιδοφόρο μέλλον για την κοινωνία μας και τις μελλοντικές γενιές.

Το κλειδί του μέλλοντος το κρατάμε εμείς οι ίδιοι στα χέρια μας. Αρκεί να το χρησιμοποιήσουμε με «λογισμό και μ’ όνειρο».

Καλά Χριστούγεννα σε όλες τις Ελληνίδες και τους Έλληνες και στους ξενιτεμένους συμπατριώτες μας.

Χρόνια Πολλά».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Γεωργιάδης σε Ακρίτα: Προετοιμαστείτε να έρθετε στο δικαστήριο για τις ανυπόστατες κατηγορίες που εκστομίζετε
«Η ανάρτηση σας θα μείνει στην νεότερη ελληνική Ιστορία ως μνημείο κυνισμού, αυταρχισμού και κυβερνητικής αυθαιρεσίας», απαντησε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
Άδωνις Γεωργιάδης και Έλενα Ακρίτα 5
Ποινικές κι αστικές συνέπειες για τους δράστες επιθέσεων στα Πανεπιστήμια - Κυρώσεις και στα Ιδρύματα που δεν συμμορφώνονται με τον νόμο
Μέσα στις επόμενες ημέρες οι προτάσεις του υπουργείου Παιδείας για την ασφάλεια στα Πανεπιστήμια. «Οδηγός» τα μέτρα που εφαρμόστηκαν στα γήπεδα
Κυριάκος Μητσοτάκης 13
Μαρινάκης για την έκθεση για την Ελευθερία του Τύπου: Διασπορά fake news από τον ΣΥΡΙΖΑ
«Η Task Force για την Ασφάλεια των Δημοσιογράφων είναι ολοκληρωμένος θεσμός με μηχανισμό πολιτικής διαβούλευσης, συμμετοχή επαγγελματικών ενώσεων, αστυνομίας, δικαστικών λειτουργών και δημοσιογράφων»
Ο Παύλος Μαρινάκης