Πολιτική

To μήνυμα της Όλγας Γεροβασίλη μέσω Twitter για το ΕΣΡ

Mε σχόλιο της μέσω Twitter η Όλγα Γεροβασίλη αναφέρθηκε στις εξελίξεις αναφορικά με τις τηλεοπτικές άδειες και τη συγκρότηση του ΕΣΡ.

«Δεν υπάρχουν πλέον προσχήματα για τη μη συγκρότηση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης. Τη Δευτέρα θα ξέρουμε. Να ολοκληρωθεί το βήμα συναίνεσης», αναφέρει σε σχόλιό της στο twitter, η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη.

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μητσοτάκης στο υπουργικό: Μάχη με τα fake news για Τέμπη και εξωτερική πολιτική – Τολμηρές αλλαγές στις Ένοπλες Δυνάμεις
«Οι παρεμβάσεις μας ανάχωμα στην ακρίβεια - Επιστρέφουμε το μερίδιο της ανάπτυξης στους πολίτες - Στην ψευδολογία της αντιπολίτευσης απαντάμε με το έργο μας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης 57