Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Το μήνυμα του Γιάννη Μώραλη για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου

Το μήνυμα του Γιάννη Μώραλη για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης έδωσε το “παρών” στην παρέλαση που έγινε στον Πειραιά, για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου. “Ένα «όχι» είπαν όλοι μαζί, παραμερίζοντας διαφορές και ενώθηκαν. Είπαν ένα μεγάλο «όχι», αγωνίστηκαν και κέρδισαν”, τόνισε.

Η μαθητική παρέλαση στο κέντρο του Πειραιά, παρουσία Δημάρχου, Μητροπολίτου και πλήθους παραγόντων της τοπικής αυτοδιοίκησης, διεξήχθη και φέτος με επιτυχία όπως αρμόζει σε μια τέτοια ιστορική ημέρα.

Ο Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης μίλησε μετά το πέρας της μαθητικής παρέλασης και αναφέρθηκε στο μήνυμα που… περνά αυτή η ημέρα:

«Σήμερα είναι μια ημέρα τιμής και μνήμης για όσους αγωνίστηκαν και θυσιάστηκαν για να ζούμε ελεύθεροι σε αυτή τη χώρα. Ένα «όχι» είπαν όλοι μαζί, παραμερίζοντας διαφορές και ενώθηκαν. Είπαν ένα μεγάλο «όχι», αγωνίστηκαν και κέρδισαν. Είναι ένα μήνυμα για τη σημερινή εποχή, για εμάς όλους, να παραμερίσουμε διαφωνίες και διαφορές που μπορεί να έχουμε, να ενωθούμε όλοι μαζί, να δώσουμε αγώνα, ώστε να σώσουμε την πατρίδα από τα πολύ μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει. Παρακολουθήσαμε μια σεμνή και όμορφη παρέλαση στον Πειραιά, παρέλασαν τα σχολεία και οι σύλλογοι της πόλης, τα σώματα του στρατού, οι εθελοντές μας, οι σαμαρίτες. Είναι μια ωραία ημέρα στον Πειραιά», τόνισε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε