Πολιτική

Το μήνυμα του Π.Καμμένου για την Ανάσταση

«Οι Έλληνες την Μεγάλη Εβδομάδα παρακολούθησαν με κατάνυξη το Θείο Δράμα, την Σταύρωση και την Ταφή του Κυρίου. Τώρα εορτάζουν την Ανάσταση. Εορτάζουν τη νίκη απέναντι στον θάνατο, εναποθέτουν στην ψυχή τους την ελπίδα που δίνει το Άγιο Φως» αναφέρει στο αναστάσιμο μήνυμά του ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος.

«Ο ελληνικός λαός, που βιώνει το δικό του δράμα από την πολιτική των μνημονίων, την οποία επιβάλουν οι δανειστές και εφαρμόζουν οι εγχώριοι συνεργοί τους, περιμένει την δική του Ανάσταση. Περιμένει την απαλλαγή από εκείνους που οδήγησαν εκατομμύρια Έλληνες στην ανεργία και χιλιάδες συμπολίτες μας στην αυτοκτονία.

Σε λίγες ημέρες καλείται να δώσει την απάντησή του σε αυτούς που κατέλυσαν την εθνική κυριαρχία και θέλουν να επιβάλουν την Ευρώπη της ομοσπονδίας, συνθλίβοντας τα έθνη – κράτη κάτω από την μπότα των ισχυρών.

Εύχομαι το Άγιο Φως και η Ανάσταση του Κυρίου να δώσουν δύναμη στους Έλληνες πολίτες που δοκιμάζονται σκληρά» καταλήγει το μήνυμα του κ. Καμμένου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα μηνύματα των πολιτικών για την Ανάσταση της Ελλάδας

Πού θα γιορτάσουν το Πάσχα οι πολιτικοί αρχηγοί

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Η επιστροφή της Τουρκίας στο πρόγραμμα των F-35 απαιτεί τροποποίηση του νόμου», λέει η Αθήνα μετά τις δηλώσεις Τραμπ
Οι κυβερνητικές πηγές υπενθυμίζουν ότι υπάρχουν δύο προβλέψεις στην αμερικανική νομοθεσία που απαγορεύουν την πώληση αμυντικού υλικού στην Τουρκία
F-35 των ΗΠΑ 5
Το plan b της κυβέρνησης για τους αγρότες με πρόστιμα – Σκέψεις για απάντηση με συλλαλητήριο στο Σύνταγμα
Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης έκανε λόγο για «παράνομες πράξεις» από τους αγρότες με την κατάληψη των δρόμων και συμπλήρωσε «υπάρχει δυνατότητα εφαρμογής του νόμου με μια σειρά διατάξεων
Τρακτέρ
33
Τα μηνύματα Μητσοτάκη στους αγρότες: Η προειδοποίηση για άμεσο τερματισμό των μπλόκων και οι αιχμές περί «τραμπούκων»
Ο στόχος της κυβέρνησης είναι να προσέλθουν σε διάλογο αγρότες που εκπροσωπούν όλα τα μπλόκα και ιδανικά εκπρόσωποι συνολικά του αγροτικού κόσμου
Κυριάκος Μητσοτάκης 27
Κυριάκος Μητσοτάκης: Τραμπουκίζουν αγρότες που θέλουν τον διάλογο για να μη σπάσει το μέτωπο
«Αντιστροφή της πραγματικότητας ότι τους δρόμους κλείνει η Τροχαία» - «Όσο πιο πολύ ταλαιπωρούνται οι πολίτες, τόσο οι αγρότες χάνουν το δίκιο των αιτημάτων τους, πόσο μάλλον όταν αρνούνται να προσέλθουν σε έναν διάλογο»
Κυριάκος Μητσοτάκης
331