Πολιτική

Το ΠΑΣΟΚ αξιωματική αντιπολίτευση 15 χρόνια μετά

Από το 2009 όταν κυβέρνηση ήταν η ΝΔ με πρωθυπουργό τον Κώστα Καραμανλή έχει να γίνει το ΠΑΣΟΚ αξιωματική αντιπολίτευση. Τότε αρχηγός του ήταν ο Γιώργος Παπανδρέου.

Σήμερα, 15 χρόνια μετά το ΠΑΣΟΚ με αρχηγό τον Νίκο Ανδρουλάκη παίρνει και επίσημα την θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης μετά την αποχώρηση δυο βουλευτών, της Θεοδώρας Τζάκρη και της Γιώτας Πούλου από τον ΣΥΡΙΖΑ. Το ΠΑΣΟΚ έχει 31 βουλευτές και ο ΣΥΡΙΖΑ (προς το παρόν) 29.

Screenshot    at .. PM

Έτσι, ξαναβλέπουμε το δίπολο ΝΔ – ΠΑΣΟΚ το οποίο είχε γίνει παρελθόν και ήδη οι αντιδράσεις από την πλευρά της Χαριλάου Τρικούπη είναι σε αισιόδοξο αλλά μετρημένο τόνο.

Όπως η ανάρτηση που έκανε ο Παύλος Γερουλάνος. «Το ΠΑΣΟΚ Αξιωματική Αντιπολίτευση. Μόνο ευθύνη. Και δουλειά στην υπηρεσία του πολίτη».

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κακλαμάνης σε Κωνσταντοπούλου στη Βουλή: «Δίνετε ασίστ στον πρωθυπουργό και βάζει τρίποντα»
«Κυρία Κωνσταντοπούλου, κάνατε ουρά σας την αντιπολίτευση και ο κύριος Ανδρουλάκης σπεύδει να ακολουθήσει κάθε πρωτοβουλία σας», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας
Νικήτας Κακλαμάνης και Ζωή Κωνσταντοπούλου
Αποστάσεις Δένδια για το Μνημείο Άγνωστου Στρατιώτη: «Δεν πρέπει να χρησιμοποιείται ως μέσο έκφρασης πολιτικών επιδιώξεων»
«Είναι ένα διαχρονικό σύμβολο των Εθνικών Αγώνων που πρέπει να το αποστειρώσουμε από την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα» τόνισε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας
Ο Νίκος Δένδιας 30