Πολιτική

Το πολύχρωμο βαρελάκι του Αντώνη Σαμαρά (ΦΩΤΟ)

Δεν πηγαίνει κάθε μέρα στο υπουργείο Περιβάλλοντος ο πρωθυπουργός. Έτσι, με την ευκαιρία, ο υπουργός Γιάννης Μανιάτης βρήκε την ευκαιρία να κάνει στον Αντώνη Σαμαρά δυο δώρα: ένα αντι-στρες βαρελάκι και πέντε μαντηλάκια (όχι για τον ιδρώτα).

Το αντι-στρες βαρελάκι πετρελαίου είναι βαμμένο με κίτρινο, μπλε και μαύρο χρώμα, που συμβολίζουν το πρωτογενές, το δευτερογενές και το τριτογενές κοίτασμα (κι όχι πλεόνασμα).

Το δεύτερο δώρο ήταν πέντε μαντηλάκια για να καθαρίζει ο πρωθυπουργός τα γυαλιά του, Πάνω τους έχουν το χάρτη της Ελλάδας και τα σημεία που έγιναν οι σεισμικές έρευνες για πετρέλαιο και φυσικό αέριο.






ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΕUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σαμαράς: Ενδείξεις για έσοδα 150 δισ από τα κοιτάσματα υδρογονανθράκων σε πολλές περιοχές της χώρας μας

Από τον Απρίλιο θα αρχίσουν οι μειώσεις στους λογαριασμούς του φυσικού αερίου

Πόσο κερδίζουν οι καταναλωτές από τη μείωση στο Φυσικό Αέριο

Φυσικό Αέριο: Ζητήσαμε μείωση 30%, μας κάνουν 15% – Θα έχει αναδρομική ισχύ


Πώς το αμερικανικό Master Plan για το Φυσικό Αέριο έγινε τουρκικό «φλερτ» προς Λευκωσία

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Σκληρή επίθεση ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ – «Ξεπέρασε κάθε χυδαιότητα ο Φλωρίδης, να παραιτηθεί άμεσα»
O Γιώργος Φλωρίδης, σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να επιτεθεί στην Ζωή Κωνσταντοπούλου δημοσιοποίησε τα ονόματα τεσσάρων γυναικών που βιάστηκαν παραβιάζοντας έτσι τα προσωπικά δεδομένα
Το λογότυπο του ΣΥΡΙΖΑ 2
Παύλος Μαρινάκης για τις απειλές που κατήγγειλε η Μαρία Καρυστιανoύ: Όταν λέμε ότι κάποιος θέλει να μας σκοτώσει τα παιδιά, και θέλουμε αυτό να ερευνηθεί, λέμε ονόματα
«Έχω απόλυτο σεβασμό σε μία μάνα που έχει χάσει το παιδί της και έχουμε κάθε λόγο να μην είμαστε από πριν αρνητικοί σε κάτι το οποίο λέγεται στο δημόσιο διάλογο»
Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης 3