Πολιτική

Το Ποτάμι “τρέμει” την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΝΔ

H νίκη του Κυριάκου Μητσοτάκη έχει προκαλέσει συναγερμό στο κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη, το Ποτάμι, το οποίο σήμερα σε ευρεία σύσκεψη με όλα τα στελέχη αξιολόγησαν τα νέα πολιτικά δεδομένα που προκύπτουν από την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Στο Ποτάμι ήδη φοβούνται πως η εκλογή Μητσοτάκη θα πλήξει ανεπανόρθωτα το Ποτάμι, που ήδη βρίσκεται πολύ χαμηλά δημοσκοπικά, ενώ κάποιοι δεν αποκλείουν και διαρροές στελέχων προς τη Νέα Δημοκρατία.

Για το λόγο αυτό στην ευρεία σύσκεψη αποφασίστηκε πως το Ποτάμι πρέπει να επισπεύσει να διατυπώσει ένα ολοκληρωμένο μεταρρυθμιστικό λόγο, με προτάσεις επεξεργασμένες.

Ήδη πολλοί στο Ποτάμι αντιμετωπίζουν με καχυποψία κάποιες τοποθετήσεις στελεχών υπέρ της εκλογής του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Και ενδεχομένως από την Αντιγόνη Λυμπεράκη, την πρώην βουλευτή του κόμματος ήταν αναμενόμενο λόγω της συγγενείας με την οικογένεια Μητσοτάκη, αλλά έκπληξη προκάλεσε η τοποθέτηση της κας Κατερίνας Μάρκου, που ανέφερε: “Η νίκη του Κυριάκου δείχνει ότι οι ευρωπαϊκές δυνάμεις της μετριοπάθειας, του κέντρου κ της αντίστασης στον κάθε λογής λαϊκισμό είναι ισχυρές”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κωνσταντίνος Τασούλας: Η Παναγιά οδηγεί το έθνος μας στους αγώνες για ελευθερία και προκοπή
«Να εκφράσω την ελπίδα μου, μια ελπίδα που πηγάζει εδώ από την Εκατονταπυλιανή της Πάρου, ώστε η αντιμετώπιση μιας ακόμη πύρινης δοκιμασίας, αυτού του Αυγούστου, να έχει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα»
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Τασούλας στην θεία λειτουργία για την εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στον Ιερό Ναό Παναγίας Εκατονταπυλιανής, στην Πάρο, Παρασκευή 15 Αυγούστου 2025. 
(ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ 1
Κυριάκος Μητσοτάκης: Η μέρα του Δεκαπενταύγουστου είναι αφιερωμένη σε όσους μας κρατούν ασφαλείς
«Σήμερα δεν είναι μέρα για πολιτικές δηλώσεις - Εγώ αυτό το οποίο εύχομαι είναι να μπορούμε να βρίσκουμε πάντα την δύναμη εκείνη, να πορευόμαστε πρώτα και πάνω από όλα με ενότητα»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Μαρέβα Γκραμπόφσκι 28
Ο σχεδιασμός της κυβέρνησης για την επόμενη ημέρα μετά τις καταστροφικές φωτιές – «Αντιπολιτευτικό μένος» βλέπει το Μαξίμου
Η κυβέρνηση αναμένει τα αποτελέσματα της έρευνας που διενεργούν Κλιμάκια της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού και σε συνεργασία με άλλες κρατικές υπηρεσίες, αναζητούν τα αίτια εκδήλωσης πυρκαγιών
Καμένο σπίτι στην Αχαΐα
Παύλος Μαρινάκης για φωτιές: 10 ψέματα της αντιπολίτευσης – Απαντήσεις στους πολίτες
«Δυστυχώς, όπως συμβαίνει κάθε χρόνο, τα κόμματα της αντιπολίτευσης βλέπουν τις τραγικές στιγμές αγωνίας των πολιτών, ως ευκαιρία για να ξεδιπλώσουν το αντιπολιτευτικό τους μένος»
Ο Παύλος Μαρινάκης 6
Κεφαλογιάννης κατά Πελετίδη για τις φωτιές στην Πάτρα: Ζητούσε 112 και μετά προέτρεπε τους πολίτες να μην εφαρμόζουν τις εντολές
«Ο Δήμος Πατρέων στάθηκε κατώτερος των περιστάσεων σε όλα τα επίπεδα - Άκουσα τον Δήμαρχο κ. Πελετίδη να ενθαρρύνει τους πολίτες να μην εφαρμόσουν τις οδηγίες του 112»
Καμένα αυτοκίνητα στην Πάτρα 219