Πολιτική

Το χατίρι του Πολάκη που δεν έγινε και η αλλαγή συνόρων στη Συρία

Η σύσκεψη του newsit.gr με τον Νίκο Ευαγγελάτο, την Κατερίνα Σερέτη, την Ελένη Καλογεροπούλου και την Ευαγγελία Τσικρίκα

Τα… όργανα που άρχισαν στον ΣΥΡΙΖΑ με τον Παύλο Πολάκη να θέλει θέση αντιπροέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Σωκράτη Φάμελλο να μην του κάνει το χατίρι ήταν το πρώτο από τα θέματα που απασχόλησαν σήμερα (09.12.2024) τη σύσκεψη του newsit.gr. 

Συζήτηση έγινε ακόμη και για το μεγάλο ζήτημα της χρήσης των social media από τους ανήλικους και το αν θα ληφθούν μέτρα, όπως η απαγόρευση χρήσης τους από παιδιά κάτω των 15 ετών. 

Ανησυχία επικρατεί και για τις εξελίξεις στη Συρία, μετά την πτώση του καθεστώτος Άσαντ. Ποιά θα είναι η επόμενη μέρα; Θα έχει η χώρα την τύχη του Ιράκ ή του Αφγανιστάν; Τι σημαίνει η αλλαγή των συνόρων και το γεγονός πως στη χώρα φαίνεται να εγκαθιδρύεται ένα ισλαμιστικό καθεστώς;

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Άδωνις Γεωργιάδης από Λαμία: «Δεν έγινα υπουργός για να είναι ευχαριστημένοι οι συνδικαλιστές της Αριστεράς αλλά οι ασθενείς»
Αναφερόμενος σε προηγούμενη επίσκεψή του στο νοσοκομείο Λαμίας, έκανε λόγο για «τη μέρα που η γνωστή συμμορία της μιζέριας, έκανε τόσο μεγάλα επεισόδια ώστε στο τέλος επενέβη η ΕΛΑΣ»
Άδωνις Γεωργιάδης από Λαμία: «Δεν έγινα υπουργός για να είναι ευχαριστημένοι οι συνδικαλιστές της Αριστεράς αλλά οι ασθενείς»
7
Παρέμβαση Σαμαρά για το κλείσιμο 204 υποκαταστημάτων του ΕΛΤΑ - «Αποδυναμώνει την παρουσία του κράτους, η απόφαση να επανεξεταστεί»
«Να καταλάβουν λοιπόν οι υπεύθυνοι, ότι μια τέτοια απόφαση αποδυναμώνει σε όλη τη χώρα την αίσθηση της αναγκαίας παρουσίας του κράτους, πολύ περισσότερο ανάμεσα στους πιο αδύναμους»
Ο Αντώνης Σαμαράς 50