Πολιτική

Τουρκικοί ύμνοι για τον …Πάγκαλο

Τουρκικοί ''ύμνοι'' για το άρθρο του Θεόδωρου Πάγκαλου στο «ΒΗΜΑ» με τις αναφορές στην καταστροφή οθωμανικών μνημείων στην Ελλάδα.

Πολλές θετικές αναφορές ( π.χ. γενναίο κλπ) γίνονται στον τουρκικό τύπο για το άρθρο που έγραψε την Κυριακή στο ”Βήμα” ο πρώην αντιπρόεδρος κ Θόδωρος Πάγκαλος για το Τζαμί στην Αθήνα, τα τεμένη που καταστράφηκαν και για τις εκκλησίες στην Τουρκία.

Η εφημερίδα Yeni Safak στην πρώτη σελίδα και με τον τίτλο « Καταστρέψαμε την οθωμανική κληρονομιά» γράφει ότι μετά την δήλωση του Τούρκου Πρωθυπουργού κ. Ερντογάν ότι « Μπορούμε να κάνουμε εμείς το τζαμί στην Αθήνα», ο Έλληνας πρώην Υπουργός κ. Θεόδωρος Πάγκαλος, προέβη σε ιστορική δήλωση λέγοντας ότι «η Ελλάδα κατάστρεψε κάθε μνημείο που θυμίζει το οθωμανικό παρελθόν»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www.onalert.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Παύλος Μαρινάκης για τις απειλές που κατήγγειλε η Μαρία Καρυστιανoύ: Όταν λέμε ότι κάποιος θέλει να μας σκοτώσει τα παιδιά, και θέλουμε αυτό να ερευνηθεί, λέμε ονόματα
«Έχω απόλυτο σεβασμό σε μία μάνα που έχει χάσει το παιδί της και έχουμε κάθε λόγο να μην είμαστε από πριν αρνητικοί σε κάτι το οποίο λέγεται στο δημόσιο διάλογο»
Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης 3