Πολιτική

Τσίπρας: Δεν ξεχνάμε τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο

Στην επέτειο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου αναφέρθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας με ανάρτηση στα social media.

Ο κ. Τσίπρας ανάφερε: “Δεν ξεχνάμε τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο. Δεν ξεχνάμε τα πώς και τα γιατί που οδήγησαν να κοπεί βίαια η ζωή του, πριν καν αρχίσει. Δεν ξεχνάμε την υποχρέωσή μας, υποχρέωση κάθε πολίτη, κάθε νέου, να μην επιτρέψει ποτέ ξανά, στο όνομα οποιασδήποτε πολιτικής σκοπιμότητας, η κρατική καταστολή να προκαλέσει νέες τραγωδίες”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η «αλλαγή σελίδας» στην Ελλάδα το κεντρικό μήνυμα της επίσκεψης του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Βερολίνο
Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, οι δευτερογενείς μεταναστευτικές ροές δεν αποτελούν πλέον κύριο θέμα και η Γερμανία δείχνει κατανόηση για το γεγονός ότι η Ελλάδα προστατεύει τα εξωτερικά σύνορα της ΕΕ
Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στη διάρκεια της κοινής συνέντευξης Τύπου με τον Καγκελάριο, Φρίντριχ Μερτς στο Βερολίνο
Μαρινάκης για την έκθεση Καρώνη για τα Τέμπη: «Σήμερα το αφήγημα της συγκάλυψης σύσσωμης της αντιπολίτευσης κατέρρευσε με κρότο»
«Σήμερα ως προς την πραγματογνωμοσύνη μπαίνει ένα επίσημο με στοιχεία με τεκμηρίωση και επιστημονικά δεδομένα τέλος στην πιο χυδαία προσπάθεια χειραγώγησης της κοινής γνώμης»
Ο Παύλος Μαρινάκης 8