Πολιτική

Τσίπρας για καταγγελίες Χαϊκάλη: Ο Σαμαράς έχει πάρει ολισθηρό δρόμο

Ο Αλέξης Τσίπρας δεν θέλησε να σχολιάσει τη "βόμβα" που έσπασε στο πολιτικό σκηνικό μετά τις καταγγελίες Λαζόπουλου και Χαϊκάλη πως υπήρξε απόπειρα δωροδοκίας του βουλευτή των ΑΝΕΛ ενόψει της εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας.

«Πριν από λίγο ενημερώθηκα. Νομίζω ότι είναι μια σοβαρή καταγγελία» είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας μετά την επίσκεψή του στην περιφέρεια Αττικής και πρόσθεσε πως δεν μπορεί να τοποθετηθεί πριν δει τα στοιχεία.

«Θα μου επιτρέψετε όμως να μην κάνω καμία δήλωση αν δεν δω τα στοιχεία και δεν εκτιμήσω με βάσει τα στοιχεία που θα κατατεθούν πόσο σοβαρή είναι και αν θα επηρεάσει τις εξελίξεις» πρόσθεσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Όμως, εξαπέλυσε σφοδρότατη επίθεση στην κυβέρνηση και προσωπικά στον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά. «Εμείς εδώ και καιρό έχουμε επισημάνει ότι ακολουθείται ολισθηρός δρόμος, πιέσεων και μεθοδεύσεων. Διότι επιχειρείται να τετραγωνιστεί ο κύκλος. Όταν δεν υπάρχει η κοινωνική και κοινοβουλευτική πλειοψηφία για την ανοχή στη συνέχιση των Μνημονίων και ο πρωθυπουργός εξαγγέλει ότι έχει “μαξιλαράκια” και θα βρεί τους 180, αντιλαμβάνεστε ότι έχει κάνει μια επιλογή, έχει κάνει ολισθηρή επιλογή. Η χώρα πρέπει να βγει από το βούρκο», είπε ο Αλέξης Τσίπρας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Σφοδρή επίθεση Ανδρουλάκη σε Μητσοτάκη και Τσίπρα: «Θα είμαι ο νικητής των εκλογών, το kinder έκπληξη θα το βγάλει ο λαός»
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μίλησε για «διαφθορά που εδρεύει στο Μαξίμου», κατηγόρησε τον πρώην πρωθυπουργό ότι «επανέρχεται με μεσσιανικό τρόπο» και έθεσε ως στόχο την πρωτιά «έστω και με μία ψήφο»
Νίκος Ανδρουλάκης, ΠΑΣΟΚ
5
Τσουκαλάς κατά Γεωργιάδη και Βούλτεψη για Κοβέσι: «Μόνο που δεν μας είπαν ότι είναι ο Δράκουλας των Καρπαθίων και πίνει αίμα»
Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ κατηγόρησε την κυβέρνηση για διγλωσσία απέναντι στην Ευρωπαϊκή Εισαγγελία και επανέφερε το ζήτημα των βουλευτών της ΝΔ στις δικογραφίες για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
Γεωργιάδης, Κοβέσι, Τσουκαλάς, Βούλτεψη