Πολιτική

Τσίπρας και Μητσοτάκης αποχαιρετούν τη γιαγιά Μαρίτσα

Την θρυλική γιαγιά της Λέσβου, την γιαγιά Μαρίτσα αποχαιρέτισαν μέσω twitter ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο αρχηγός της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Η Μαρίτσα Μαυροπούλου, η μία από τις τρεις γιαγιάδες της Λέσβου που άνοιξαν την αγκαλιά τους στα προσφυγόπουλα που έφταναν στο νησί, έφυγε από κοντά μας. Η γιαγιά Μαρίτσα θα αποτελεί πάντοτε σύμβολο αλληλεγγύης και αγάπης. Συλλυπητήρια στην οικογένειά της και τους οικείους της», έγραψε ο πρωθυπουργός.

https://twitter.com/PrimeministerGR/status/1085871827912716288

«Είχα την τύχη να γνωρίσω την Μαρίτσα Μαυροπίδου, μια απ’ τις «γιαγιάδες της Λέσβου» που έγιναν η εικόνα της ανθρωπιάς των Ελλήνων. Ένιωσα τη ζεστασιά της ψυχής της. Την αποχαιρετώ με συγκίνηση», έγραψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Αυτό είναι το ερωτηματολόγιο αξιολόγησης των υπηρεσιών του Δημοσίου – Θα πραγματοποιείται 2 φορές τον χρόνο
Η αξιολόγηση θα γίνεται την περίοδο Απριλίου - Μαΐου και την περίοδο Οκτωβρίου - Νοεμβρίου και θα αφορά υπηρεσίες του κεντρικού κράτου, ψηφιακές υπηρεσίες και υπηρεσίες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης
Το ερωτηματολόγιο αξιολόγησης υπηρεσιών του Δημοσίου 12