Πολιτική

Ο Τσίπρας και η Ταξιαρχία Καλημέρα (ΦΩΤΟ)

Θα μπορούσε να είναι μια ακόμη... συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ. Αλλά είναι απλά η Brigata Kalimera, Ταξιαρχία Καλημέρα ελληνιστί, μια ομάδα ανθρώπων κατά της λιτότητας στην Ευρώπη που δεν έχασαν ευκαιρία να συναντήθηκαν με τον Έλληνα πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα στη Ρώμη.

Η συνάντηση έγινε σε καφέ της ιταλικής πρωτεύουσας το βράδυ της Τρίτης, μετά τη συνάντηση του Έλληνα πρωθυπουργού με τον Ιταλό ομόλογό του, Ματτέο Ρέντσι.

Χαλαρός, ευδιάθετος και χαμογελαστός, ο Αλέξης Τσίπρας φωτογραφήθηκε με τα μέλη της Ταξιαρχίας και δέχτηκε το δώρο που του χάρισαν, ένα λεύκωμα με τα έργα του μεγάλου Ιταλού ζωγράφου, Καραβάτζιο.





Η Brigata Kalimera είναι μια ομάδα που έχει δημιουργηθεί από Έλληνες που σπούδασαν στην Ιταλία και από Ιταλούς που σπούδασαν στην Ελλάδα και έχει ταχθεί στο πλευρό του κόμματος Η άλλη Ευρώπη με τον Τσίπρα, που στήριξε τον Έλληνα πρωθυπουργό όταν τον περασμένο Μάιο ήταν υποψήφιος της Ευρωπαϊκής Αριστεράς για την προεδρία της Κομισιόν.

Φωτογραφίες: EPA

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κόντρα Φλωρίδη – Γιαννούλη στη Βουλή για τα περί «περιθωριακών κομμάτων»: «Ξέρουν για ποια μίλησα» – «Έλεος με τη χυδαιότητα»
«Ο υπουργός να μας ορίσει τι θεωρεί “περιθωριακά” κόμματα και τι θεωρεί ανακόλουθο στο ύψος των περιστάσεων» δήλωσε ο Χρήστος Γιαννούλης
Ο υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης στη Βουλή 3