Πολιτική

Τζιτζικώστας: Η σχέση μου με τον Κώστα Καραμανλή ήταν και είναι καλή

Να μην δίνουν βάση στις ανώνυμες διαρροές συνέστησε στους δημοσιογράφους ο Απόστολος Τζιτζικώστας, ο οποίος τόνισε ότι η σχέση του με την Κώστα Καραμανλή ήταν και είναι καλή.

 

Πολλοί θα βρεθούν προ εκπλήξεως την επόμενη Κυριακή, αφενός από το ύψος της συμμετοχής και αφετέρου από το αποτέλεσμα της εσωκομματικής κάλπης, ανέφερε σε συζήτηση με τους δημοσιογράφους ο υποψήφιος για την ηγεσία της ΝΔ.
Εμφανίστηκε αισιόδοξος, ενώ είπε ότι δεν θα μπει σε παζάρια για τον δεύτερο γύρο, αλλά είναι ευπρόσδεκτη η στήριξη από οποιονδήποτε συμφωνεί με το πολιτικό του πλαίσιο και τις θέσεις του για την ανασυγκρότηση του κόμματος.
Εμφανίστηκε βέβαιος ότι η εκλογή θα γίνει αυτή την Κυριακή, σημείωσε ότι σε διαφορετική περίπτωση η ΝΔ θα έχει πρόβλημα και πρόσθεσε ότι έχουν προβλεφθεί όλα τα σενάρια ακόμη και για τεχνική βλάβη.

Όσον αφορά στο ενδεχόμενο συναίνεσης με την κυβέρνηση, είπε ότι “η κυβέρνηση δεν ζητά συναίνεση αλλά συνενοχή” και πρόσθεσε ότι αν η κυβέρνηση δεχθεί το πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων και αλλαγών της ΝΔ τότε είναι ανοικτό.
Ανέφερε ακόμη ότι έρχεται για να τα αλλάξει όλα στη ΝΔ, ας δυσαρεστηθούν οι βολεμένοι και ότι θα βάλλει τέλος στις βαρωνείες και στα κυκλώματα.
Στην Βουλή, εξήγησε, ότι η ΝΔ θα εκπροσωπείται από έναν εκ των αντιπροέδρων που θα οριστούν και ότι σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει θέμα διαρχίας ή πολυαρχίας.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Επιστολή Κουτσούμπα προς Κακλαμάνη, Λιβάνιο και Μενδώνη για τις φωτογραφίες των εκτελεσθέντων της Καισαριανής: Να επιστραφούν στον ελληνικό λαό
Το ΚΚΕ ζητεί νομικές ενέργειες και απόκτηση των ντοκουμέντων από τη Βουλή, με πρόταση να αποδοθούν στη συνέχεια σε φορείς μνήμης της Εθνικής Αντίστασης και να είναι προσβάσιμα στο κοινό
κομμουνιστές αντιστασιακοί οδηγούνται στο απόσπασμα
Μαρινάκης για φωτογραφίες με τους 200 εκτελεσθέντες της Καισαριανής: Το υπουργείο Πολιτισμού έχει δρομολογήσει την απόκτησή τους, εφόσον είναι γνήσιες
«Ενεργειακός κόμβος για την Ευρώπη η Ελλάδα», σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, αναφερόμενος στη συμφωνία του Ελληνικού Δημοσίου με την κοινοπραξία της Chevron και με την Helleniq Energy για έρευνες για υδρογονάνθρακες σε Κρήτη και Πελοπόννησο
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης
Η Ελλάδα θα παραβρεθεί ως παρατηρητής στο Συμβούλιο Ειρήνης του Τραμπ - Θα την εκπροσωπήσει ο Χάρης Θεοχάρης
Το Συμβούλιο της Ειρήνης θα συνεδριάσει υπό τον Αμερικανό πρόεδρο στις 19 Φεβρουαρίου στην Ουάσινγκτον. Εκτός από την Ελλάδα, θα συμμετάσχουν ως παρατηρητές Κύπρος και Ιταλία
Ο Χάρης Θεοχάρης