Πολιτική

Βαριές κουβέντες και άγρια κόντρα Σκουρλέτη – Μανιάτη

Βαριές κουβέντες… αντάλλαξαν ο υπουργός Περιβάλλοντος Πάνος Σκουρλέτης με τον βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ- ΔΗΜΑΡ Γιώργο Μανιάτη στην συνεδρίαση της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής.

Το φραστικό επεισόδιο σημειώθηκε κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για το «πλαίσιο ασφάλειας στις υπεράκτιες εργασίες έρευνας και εκμετάλλευσης υδρογονανθράκων».

Ο πρώην υπουργός Ενέργειας και βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ Γιώργος Μανιάτης «διευρύνοντας» την κριτική του στην Κυβέρνηση είπε «δεν ντρέπεστε που κόβετε συντάξεις και κοροϊδεύετε τον κόσμο; Δεν ξέρετε τι σας γίνεται… δεν βλέπετε πέρα από τη μύτη σας και λειτουργείτε με λογική ακραίου νεοφιλελευθερισμού και με βορειοκορεάτικη αντίληψη. Ξεπουλάτε τον ορυκτό πλούτο πρέπει τώρα να παραιτηθείτε…».

Το «γάντι σήκωσε» ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Πάνος Σκουρέτης απαντώντας του «είστε κλασικός υβριστής, δεν τιμάτε την πολιτική σας, λέτε συνειδητά ψέματα…. κ. Μανιάτη με δύο τρείς άλλους είστε βαρίδι για το ΠΑΣΟΚ και ευθύνεστε για την κατάντια του κόμματός σας που έχει μετατραπεί σε δορυφόρο της Νέας Δημοκρατίας. Είναι κατάντια για το ΠΑΣΟΚ να εκτοξεύονται τέτοιες ύβρεις από στελέχη…».

Την «σκυτάλη» των προσωπικών προσβολών ξαναπήρε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ- ΔΗΜΑΡ Γιώργος Μανιάτης ανταπαντώντας του «Ντροπή σε εσάς κύριε Σκουρλέτη. Παίρνετε παράδειγμα από το κύριο Σπρίτζη (υπουργό Μεταφορών της Κυβέρνησης) και όλα τα άλλα βαρίδια του ΠΑΣΟΚ που έχουν έρθει στον ΣΥΡΙΖΑ. Εσείς είστε ο υβριστής και ο ψεύτης…».

Η «φωτιά» μεταξύ των δύο πολιτικών έσβησε… με τις παρεμβάσεις της προεδρεύουσας της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου Εύης Καρακώστα και τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Πάνο Σκουρλέτη να ακούγεται από τα υπουργικά έδρανα να ζητά από τον βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ- ΔΗΜΑΡ Γιώργο Μανιτάτη να τον καλεί να ζητήσει συγνώμη για αυτά που είπε.

Το δίδυμο Πάνου Σκουρλέτη – Γιώργου Μανιάτη αποδείχθηκε για μια ακόμα συνεδρίαση εκρηκτικό.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Αήθης επίθεση του Κωνσταντίνου Φλώρου στη Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Είσαι ξεφτιλισμένη»
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας κατηγόρησε τον Κωνσταντίνο Φλώρο ότι συνεχάρη την κυβέρνηση με αφορμή το νομοσχέδιο Κυρανάκη για τον ελληνικό σιδηρόδρομο και αυτός αντέδρασε με χυδαίους χαρακτηρισμούς
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου
59
«Το νερό είναι και θα παραμείνει δημόσιο αγαθό, επείγουσα ανάγκη για μεταρρυθμίσεις» - Οι πέντε άξονες για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας στη σύσκεψη υπό τον Μητσοτάκη
Στη σύσκεψη έγινε αναλυτική παρουσίαση των επιστημονικών δεδομένων, τα οποία δείχνουν ξεκάθαρα το μέγεθος του προβλήματος, λόγω της κλιματικής κρίσης, σε όλες τις χώρες της Μεσογείου
Μόρνος 36
Μαρινάκης για το μπλόκο στην Σύρο σε ισραηλινούς τουρίστες: Είναι εξοργιστικό – Ο αντισημιτισμός δεν θα γίνει ανεκτός στην Ελλάδα
«Υπάρχει διάταξη ξεκάθαρη στον αντιρατσιστικό νόμο, η οποία περιγράφει κάποιες πράξεις όταν στρέφονται κάποιοι κατά πολιτών, λόγω των διαφόρων χαρακτηριστικών ή ταυτοτικών ζητημάτων τα οποία τα προστατεύει ο νόμος»
Συρος
51
Σε εσωτερική περιδίνηση το ΠΑΣΟΚ για το σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ – Η παραίτηση Λαμπρόπουλου που άναψε φωτιές
Στις 18 Ιουλίου, ο Λάμπρος  Αντωνόπουλος πήρε την απόφαση, χωρίς να έχει ενημερώσει την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, να στείλει  επιστολή στον ΟΠΕΚΕΠΕ, επιστρέφοντας πάνω από 15.000 ευρώ που είχε εισπράξει, επικαλούμενος λόγους «ευθιξίας»
Ο Νίκος Ανδρουλάκης