Πολιτική

Βασιλιάς Κάρολος: Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου στην τελετή στέψης στο Αββαείο του Γουέστμινστερ

Στην τελετή στέψης του Βασιλιά Καρόλου και της Βασίλισσας Καμίλα στο Αββαείο του Γουέστμινστερ παραβρέθηκε και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, η οποία συνεχάρη τους μονάρχες για την ενθρόνισή τους και τους ευχήθηκε μακρά και επιτυχημένη πορεία.

Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου, μετά την τελετή στέψης του Βασιλιά Καρόλου και της Βασίλισσας Καμίλα, παραβρέθηκε και στην δεξίωση του υπουργού Εξωτερικών της Βρετανίας, Τζέιμς Κλέβερλι, στο πλαίσιο των εορτασμών για την έναρξη της νέας βασιλείας στη Βρετανία.

Η δήλωση της Κατερίνας Σακελλαροπούλου:

«Θέλω να συγχαρώ τον Βασιλιά Κάρολο και την Βασίλισσα Καμίλλα για την ενθρόνισή τους και να τους ευχηθώ, εκ μέρους του ελληνικού λαού, αλλά και προσωπικά, μακρά και επιτυχημένη πορεία.

Είμαι βέβαιη ότι ο Βασιλιάς Κάρολος θα συνεχίσει το έργο της αείμνηστης μητέρας του, Βασίλισσας Ελισάβετ, διατηρώντας παράλληλα αμείωτο το ενδιαφέρον του για την αντιμετώπιση των προκλήσεων της εποχής μας.

Γνωρίζοντας την αγάπη του για την Ελλάδα έχω την πεποίθηση ότι θα συνεισφέρει καθοριστικά στην περαιτέρω ενδυνάμωση των διμερών μας σχέσεων».

Χθες, η κυρία Σακελλαροπούλου παρευρέθηκε στη δεξίωση που παρέθεσαν ο Βασιλιάς του Ηνωμένου Βασιλείου και η Βασίλισσα στους Αρχηγούς Κρατών και τους υπόλοιπους προσκεκλημένους στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Δημοσκοπήσεις Marc, Real Polls και GPO: Μικρή άνοδος για τη ΝΔ μετά τις εξαγγελίες Μητσοτάκη – Αρνητικοί απέναντι στο ενδεχόμενο κομμάτων από Τσίπρα και Σαμαρά
Στη δημοσκόπηση της Marc για την εφημερίδα Θέμα της Κυριακής η ΝΔ καταγράφει άνοδο 1,7 μονάδες στην πρόθεση ψήφου και το ποσοστό διαμορφώνεται στο 27%
Κάλπη 15
Κυριάκος Μητσοτάκης: Οι μειώσεις φόρων αυξάνουν το εισόδημα για όλους – Δέκα παραδείγματα με τις φοροελαφρύνσεις
Πρόκειται για «μεταρρύθμιση με πρόσημο εθνικό, δημογραφικό, αναπτυξιακό, διαγενεακό και χωρικό, που επιστρέφει στο σύνολο της ελληνικής κοινωνίας, των πιο ευάλωτων συμπολιτών μας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη Τύπου στη ΔΕΘ 41