Πολιτική

Βατοπέδι – Οικογένεια Πελέκη: Αθλιότητα που πήρε τέλος

«Σήμερα η ελληνική δικαιοσύνη αποκατέστησε μια μεγάλη αδικία σε βάρος ακέραιων και έντιμων προσώπων της οικογένειάς μας, τα οποία στοχοποιήθηκαν για την εξυπηρέτηση πολιτικών σκοπιμοτήτων, έχοντας σπιλωθεί και απειληθεί με βάναυση ηθική και επαγγελματική εξόντωση».

Αυτό αναφέρει σε ανακοίνωσή της η οικογένεια Πελέκη, μετά την αθωωτική απόφαση για την υπόθεση Βατοπεδίου και προσθέτει: «Η σημερινή απόφαση της δικαιοσύνης είναι η απάντηση στα μεθοδευμένα χαλκεία και σε όσους συνέβαλαν σε αυτή την αθλιότητα, η οποία πήρε, επιτέλους, τέλος.

Με αυτό το αίσθημα δικαίωσης επιστρέφουμε ως οικογένεια στην κανονικότητα της ζωής που μας στέρησαν τόσο άδικα όλα αυτά τα χρόνια. Οι συκοφάντες και οι αρωγοί τους, ας αναμετρηθούν με τη συνείδησή τους. Αν έχουν…».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η Αττική εκπέμπει SOS εξαιτίας της λειψυδρίας: Ποια έργα «απελευθερώνονται» με fast track διαδικασίες
Η κήρυξη της Αττικής σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης λειψυδρίας, ύστερα από αίτημα της ΕΥΔΑΠ, οδηγεί στην επιτάχυνση της πρώτης φάσης υλοποίησης των έργων ενίσχυσης των ταμιευτήρων Ευήνου – Μόρνου (έργο «Εύρυτος»)
Η τεχνητή λίμνη του Μόρνου 24