Πολιτική

Βενιζέλος σε ΓΑΠ: «Γιώργο θα τα ξαναπούμε…»

Xωρίς δηλώσεις ολοκληρώθηκε η συνάντηση Βενιζέλου - Παπανδρέου, η πρώτη μετά τα γεγονότα της έντασης και των ανταλλαγών σκληρών εκφράσεων από τις δυο πλευρές τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Σε σύντομη συνομιλία που είχε ο κ. Βενιζέλος με τους δημοσιογράφους, χαρακτήρισε τη συνάντηση «πολύ φιλική και με θετικό πρόσημο». Είπε ότι έκαναν μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση και ειδικότερα μια μακρά και ενδιαφέρουσα συζήτηση για τα διεθνή θέματα, για την οικονομία, για τη διαπραγμάτευση και για την παράταξη, για τη συσπείρωση των δυνάμεων, όπως πρόσθεσε.

Ο κ. Βενιζέλος ανέφερε ότι ο κ. Παπανδρέου θα του πει και ειδικότερα τις απόψεις του και ότι έχει κάποιες ιδέες για την παράταξη. Για το αν ζήτησε από τον κ. Παπανδρέου να συστρατευτεί, ο κ. Βενιζέλος ανέφερε ότι το ζητάει απ’ όλους.
Ερωτηθείς εάν θα υπάρξει νέα συνάντηση μεταξύ τους, ο κ. Βενιζέλος είπε ότι ο ίδιος είναι πάντα ανοικτός και υπενθύμισε ότι αύριο επίκειται η συνάντησή του με τον κ. Σημίτη.

Τέλος, ερωτηθείς αν του ανέφερε ο κ. Παπανδρέου εάν θα είναι υποψήφιος, απάντησε ότι δεν μπήκαν σε τέτοια θέματα, ότι τώρα θα γίνει η εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας και ότι οι εθνικές εκλογές θα γίνουν το 2016.

Ο Γιώργος Παπανδρέου έφτασε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι χωρίς γραβάτα και με ένα αμήχανο χαμόγελο στο πρόσωπό του. Τον υποδέχθηκε ο Ευάγγελος Βενιζέλος και η απόσταση που κάλυψαν μέχρι το γραφείο του αντιπροέδρου της κυβέρνησης πρέπει να τους φάνηκε αιώνας.
 «Γεια σου Βαγγέλη, τι κάνεις», είπε ο Γιώργος Παπανδρέου και προχώρησαν…
O κ. Βενιζέλος παρήγγειλε καφέ “ελληνικό” μέτριο και ο κ. Παπανδρέου ζήτησε από τους συνεργάτες του να του φέρουν -τι άλλο- το ipad.







πηγη ΦΩΤΟ: EUROKINISSI

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυβερνητικές πηγές για το νέο «όχι» των αγροτών: Η κοινωνία δεν έχει άλλο χρόνο – Σε περίπτωση κλιμάκωσης κινητοποιήσεων, μόνες αρμόδιες είναι οι αρχές
«Όποιος πιστεύει στο δίκαιο των αιτημάτων του και σε κάποια λύση, προσέρχεται στο διάλογο» τονίζουν οι ίδιες πηγές
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI 101
Η Καρυστιανού να παραιτηθεί από πρόεδρος του Συλλόγου των Τεμπών, ζήτησε το ΔΣ: «Θα το κάνω αν μου ζητηθεί σε συνέλευση»
«Ο λόγος που δεν παραιτούμαι από μόνη μου είναι ότι εγώ παραμένω πιστή σ' αυτά που πορίζει ο σύλλογος, ως προς τον σκοπό της δημιουργίας και της ύπαρξής του»
Η Μαρία Καρυστιανού 53