Πολιτική

Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ: Ούτε στον πόλεμο της Ουκρανίας δεν είχαμε τόσα θύματα όσο με την πανδημία

Την οργισμένη αντίδραση του υπουργού Υγείας, Θάνου Πλεύρη, προκάλεσε η αναφορά της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώτας Πούλου ότι ούτε στο πόλεμο της Ουκρανίας δεν είχαμε τόσους νεκρούς όσους με την πανδημία covid, καλώντας την αξιωματική αντιπολίτευση να σεβαστεί τους ανθρώπους που βρίσκονται σε πόλεμο.

«Μετά την ατυχέστατη συσχέτιση των νεκρών της πανδημίας με τους νεκρούς στον εμφύλιο, που έκανε η βουλευτής του κόμματος σας Θεοδώρα Τζάκρη, έρχεστε και εσείς σήμερα να τους συσχετίσετε με τους νεκρούς του πολέμου στην Ουκρανία. Τι άλλο θα ακούσουμε από τον ΣΥΡΙΖΑ; Είναι δυνατόν; Πόσο χαμηλά θα φτάσετε ακόμα; Αυτή τη στιγμή συνάνθρωποι μας δέχονται βόμβες και έρχεστε να τους συγκρίνετε με τους νεκρούς της πανδημίας; Συγκρίνετε τους νεκρούς της πανδημίας με τους νεκρούς από τις βόμβες; Μπορεί να είστε το κόμμα των ίσων αποστάσεων σε όλα, και σε αυτό, αλλά σεβαστείτε τους ανθρώπους που βρίσκονται σε πόλεμο», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Πλεύρης.

«Θρηνούμε εκατόμβες νεκρών με την πανδημία που ούτε στον πόλεμο της Ουκρανίας δεν είχαμε τόσα θύματα», ήταν η επίμαχη αναφορά της κ. Πούλου νωρίτερα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Δημήτρης Χρ. Αναστασόπουλος ανακοινώνει την υποψηφιότητα του για την Προεδρία του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών
«Έχοντας και την εμπειρία και τη γνώση αλλά και την ίδια διάθεση ενασχόλησης όπως και στην αρχή, διεκδικώ και πάλι τη στήριξη των δικηγόρων» ανέφερε ο ίδιος
Ο Δημήτρης Αναστασόπουλος 1
Νίκος Ανδρουλάκης: «Το ολοκληρωμένο σχέδιο του ΠΑΣΟΚ στη ΔΕΘ θα κάνει τη χώρα μας πιο ανταγωνιστική οικονομικά, πιο ανθεκτική κοινωνικά, πιο ισχυρή γεωπολιτικά»
Η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης συνήθως είναι ένα παζάρι δεσμεύσεων και παροχολογίας από την εκάστοτε κυβέρνηση»
Νίκος Ανδρουλάκης 6
Στη δικαιοσύνη προσφεύγει ο Γιώργος Γεραπετρίτης μετά από δημοσιεύματα για το έργο της ηλεκτρικής διασύνδεσης Ελλάδας – Κύπρου
«Κυπριακό μέσο ενημέρωσης κυκλοφόρησε ψευδές και παραπειστικό δημοσίευμα που αφορά υποτιθέμενη εμπλοκή μέλους της οικογένειάς μου στο έργο της ηλεκτρικής διασύνδεσης»
Ο Υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης 3