Πολιτική

Βουλευτής της Ν.Δ. αποκάλυψε τους αριθμούς Τζόκερ στον Τσακαλώτο

O βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Χρίστος Δήμας έδωσε τους προσωπικούς του αριθμούς Τζόκερ στον υπουργό Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτο κατά τη διάρκεια της Επιτροπής που επεξεργάζεται το ασφαλιστικό και φορολογικό νομοσχέδιο.

Ο νεαρός βουλευτής πρότεινε στον κ. Τσακαλώτο το νούμερο 3, όπως το τρίτο Μνημόνιο. Πρότεινε επίσης το νούμερο 4 από το τέταρτο Μνημόνιο.

Εν συνεχεία του πρότεινε το νούμερο 12, από τα 12 δισεκατομμύρια μέτρα.

Επίσης πρότεινε το νούμερο 16 από τα 16 δισεκατομμύρια ευρώ που είναι οι ληξιπρόθεσμες οφειλές επιπλέον από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Και τέλος το νούμερο 24 από το 24% του ΦΠΑ.

Για τον αριθμό του Τζόκερ ο “γαλάζιος” βουλευτής πρότεινε δύο αριθμούς, καθώς όπως είπε δυσκολεύτηκε. Πρότεινε συγκεκριμένα το 5 και το 3, από την κίνηση των 53 στην οποία είναι επικεφαλής ο κ. Τσακαλώτος.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνυπογράφει τη δήλωση ευρωπαίων ηγετών για τη Μέση Ανατολή: Στόχος η διαπραγμάτευση ενός διαρκούς τερματισμού του πολέμου
Με κοινή δήλωσή τους για τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, την οποία συνυπογράφει και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ευρωπαίοι ηγέτες...
Μητσοτάκης
«Πόλεμος» ΝΔ και ΠΑΣΟΚ με φόντο τις δηλώσεις της Σώτης Τριανταφύλλου: «Η κυβέρνηση δεν είναι σε θέση να κάνει μαθήματα περί θεσμικών ορίων»
Το σχόλιο της συγγραφέως για την υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ λειτούργησε ως πυροκροτητής στη νέα αντιπαράθεση για ζητήματα κράτους δικαίου και θεσμικής εκτροπής
Μαρινάκης, Τριανταφύλλου, Ανδρουλάκης
ΠΑΣΟΚ για Γεωργιάδη: «Εφόσον έχει ικανοποιήσει ρουσφέτια βουλευτών αναμένουμε την παρέμβαση εισαγγελέα»
Το ΠΑΣΟΚ αναφέρει ότι η  Δικαιοσύνη πρέπει να καλέσει τον Άδωνι Γεωργιάδη να καταθέσει όλα τα στοιχεία των παράνομων ενεργειών και να εξηγήσει και τη δική του εμπλοκή σε αυτά
Ο Άδωνις Γεωργιάδης