Πολιτική

Βουλευτής Χρυσής Αυγής: “Μας αρέσει η αίσθηση από τις ερπύστριες στο δρόμο”

Έντονες αντιδράσεις προκαλούν οι δηλώσεις του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Αντώνη Γρέγου στη Βουλή, ο οποίος μιλώντας για τις παρελάσεις τάχθηκε κατά της απουσίας αρμάτων.

Συγκεκριμένα, ο κ. Γρέγος δήλωσε ξεκάθαρα πως επιθυμούν πίσω στις παρελάσεις τα βαριά άρματα, σημειώνοντας με νόημα πως “μας άρεσε η αίσθηση της ερπίστριας πάνω στο δρόμο”, φράση που προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις στη Βουλή.

Μάλιστα, όταν ο κ. Καράμπελας εξήγησε πως δεν βρίσκονται πλέον στις παρελάσεις λόγω κόστους, αλλά και για περιβαλλοντικούς παράγοντες, ο κ. Γρέγος του απάντησε πως οι περιβαλλοντικοί λόγοι είναι αμελητέτοι.

Παράλληλα, ο κ. Γρέγος καταφέρθηκε εναντίον του κ. Βενιζέλου χαρακτηρίζοντάς τον άσχετο με τον στρατό, λέγοντας πως δεν υπηρέτησε μόνο σαν γραφιάς “και εξαγόρασε τη θητεία του και σαν υπουργός Οικονομικών άσχετος ήταν απαγόρευσε τις μηχανοκίνητες παρελάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κασιδιάρης: ΠΑΣΟΚ οι πιστολέρο της Μανωλάδας – Ύμνοι για το δικτάτορα Παπαδόπουλο


Χρυσή Αυγή: Να τεθεί εκτός νόμου το ΠΑΣΟΚ

Χρυσή Αυγή: Προστατευόμενος της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ ο Τζέφρυ – Δεν πέρασε η πρότασή μας για βίαιη προσαγωγή

Spiegel: Δολοφονική συμμορία η Χρυσή Αυγή!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Αυτό είναι το ερωτηματολόγιο αξιολόγησης των υπηρεσιών του Δημοσίου – Θα πραγματοποιείται 2 φορές τον χρόνο
Η αξιολόγηση θα γίνεται την περίοδο Απριλίου - Μαΐου και την περίοδο Οκτωβρίου - Νοεμβρίου και θα αφορά υπηρεσίες του κεντρικού κράτου, ψηφιακές υπηρεσίες και υπηρεσίες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης
Το ερωτηματολόγιο αξιολόγησης υπηρεσιών του Δημοσίου 12