Πολιτική

Βουλή: Κι όμως άρχισαν στην ώρα τους!

Χωρίς τις ατέλειωτες αναγνώσεις των οικείων άρθρων, των παραγράφων και των εδαφίων του Κανονισμού της Βουλής και τις ανούσιες τυπολατρίες της προηγούμενης Προέδρου της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου με τις οποίες αρεσκόταν να ταλαιπωρούσε βουλευτές και θεατές των συνεδριάσεων της Ολομέλειας ξεκίνησαν και σήμερα για δεύτερη ημέρα οι εργασίες της Ολομέλειας της Βουλής για την συζήτηση των προγραμματικών δηλώσεων.

Τις γραμμές «ουσίας» στην συνεννόηση για την οργάνωση των συνεδριάσεων των Προγραμματικών Δηλώσεων της Κυβέρνησης χάραξε χθες το βράδυ ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης και σήμερα ο Δ’ Αντιπρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης με ιδιαίτερη ταχύτητα τις επικαιροποίησε και εντός τεσσάρων λεπτών άνοιξε τις τοποθετήσεις των αγορητών των κομμάτων.

Ενδεικτικό, επίσης, του άλλου αέρα… που άρχισε και πάλι να «φυσά» στις συνεδριάσεις της Ολομέλειας, είναι ότι οι εργασίες της Ολομέλειας ξεκίνησαν στην ώρα τους. Η έναρξη στις 11.00 ήταν προγραμματισμένη, στις 11.04’ ξεκίνησε η συνεδρίαση. Και επειδή ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, ήταν απασχολημένος, την συνεδρίαση την ξεκίνησε ο Δ Αντιπρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης. Έτσι, οι βουλευτές και οι πολίτες που παρακολουθούν την συνεδρίαση δεν περίμεναν στο καφενείο την έλευση της Προέδρου της Βουλής στην Ολομέλεια για να κηρύξει τις εργασίες του Σώματος.

Η αρχή, ομολογουμένως καλή…

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κόντρα του ΠΑΣΟΚ με την κυβέρνηση και για τις μεταβολές στα τιμολόγια της ΕΥΔΑΠ
«Μας χωρίζει ιδεολογική και αξιακή άβυσσος με μία κυβέρνηση, που είναι επικίνδυνη για τη χώρα, διευρύνει τις ανισότητες και μοιράζει στα καρτέλ τον πλούτο της χώρας» λένε στη Χαριλάου Τρικούπη
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης
«Η επιστροφή της Τουρκίας στο πρόγραμμα των F-35 απαιτεί τροποποίηση του νόμου», λέει η Αθήνα μετά τις δηλώσεις Τραμπ
Οι κυβερνητικές πηγές υπενθυμίζουν ότι υπάρχουν δύο προβλέψεις στην αμερικανική νομοθεσία που απαγορεύουν την πώληση αμυντικού υλικού στην Τουρκία
F-35 των ΗΠΑ 5