Πολιτική

Βούλτεψη για Τσίπρα: «Ο γνωστός αποστάτης του Συντάγματος»

«Πρώτα οι συνιστώσες του κ. Τσίπρα και μετά η Ελλάδα» σχολίασε η Σοφία Βούλτεψη αναφερόμενη στη συνέντευξη του πρόεδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, στον ΣΚΑΪ.

«Μία από τα ίδια. Μεγάλα λόγια, τίποτε το συγκεκριμένο και το συνηθισμένο υβρεολόγιο από τον γνωστό αποστάτη του Συντάγματος» πρόσθεσε η κυβερνητική εκπροσωπος.

Ο κ. Τσίπρας έβαλε φωτιά στο πολιτικό σκηνικό λέγοντας κατηγορώντας ευθέως τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά ότι “διεκδικεί αποστασίες από τα άλλα κόμματα προκειμένου να εκλέξει Πρόεδρο της Δημοκρατίας”.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σε συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό “ΣΚΑΙ” τόνισε ότι αν εκλεγεί ΠτΔ θα είοναι μια “πύρρειος νίκη” της κυβέρνησης μέσα σε ένα “όργιο φημών και πληροφοριών”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μητσοτάκης και Κεραμέως στην 44η «Ημέρα Καριέρας» της ΔΥΠΑ: «Ο στόχος μας πάνω απ’ όλα είναι να βοηθούμε συμπολίτες μας να βρίσκουν δουλειά»
Η καρδιά της αγοράς εργασίας χτυπά σήμερα και αύριο στο Περιστέρι που χιλιάδες συμπολίτες μας θα έρθουν είτε για να βρουν δουλειά είτε γιατί θέλουν να αλλάξουν δουλειά
Κυριάκος Μητσοτάκης και Νίκη Κεραμέως
Μητσοτάκης σε Τασούλα για την άρση της μονιμότητας στο Δημόσιο: Απαιτείται ευρύτερη κοινοβουλευτική συναίνεση
«Μήνυμα ωρίμανσης ως προς τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις της δημόσιας διοίκησης» τόνισε ο πρωθυπουργός αναφερόμενος στην αναθεώρηση της μονιμότητας στο Δημόσιο
Κυριάκος Μητσοτάκης και Κωνσταντίνος Τασούλας 20
Προς ναυάγιο η συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ και Νέας Αριστεράς για προανακριτική: Ο Φάμελλος βάζει στο «στόχαστρο» τον Μητσοτάκη για τα Τέμπη
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται για παραπομπή του πρωθυπουργού αλλά για μία διαδικασία όπου τα κόμματα ζητούν απαντήσεις
Ο Σωκράτης Φάμελλος