Πολιτική

Η ξαφνική ανακάλυψη του Γιώργου Παπανδρέου

Εμαθαν ότι …είμαστε λωτοφάγοι και πλάκωσε και ο …Γιώργος Παπανδρέου. Ο κύριος ήταν μία ζωή υφυπουργός ή υπουργός. Χρόνια ατελείωτα πολιτικό στέλεχος και τώρα ύστερα από 40 χρόνια και βάλε, και αφού διετέλεσε ακόμα και πρωθυπουργός ανακάλυψε ξαφνικά ότι «φτιάξαμε πελατειακό - συντηρητικό κράτος και γι΄ αυτό φτάσαμε εδώ». 

Εμείς βρε Γιώργο; Πότε καταφέραμε αυτό το πράγμα; Μία ζωή στην πλατεία είμαστε. Ποτέ στην εξέδρα, ούτε στην καρέκλα της εξουσίας.
Α, καλά. Εννοείς εσείς οι πολιτικοί. Εντάξει, εντάξει έχεις δίκιο.

Αλλά φίλοι κοιτάξτε. Το λέει με τέτοιο τρόπο ο μπαγάσας που σου ‘ρχεται να πιστέψεις πως κάνει ειλικρινή αυτοκριτική.
Αλλά διάολε, τώρα που οι άλλοι στα χέρια σου, μαζί και την εξουσία δεν το γκρέμιζες το διαφθορείο, αλλά το χρησιμοποιούσες και μάλιστα το προστάτευες κιόλας μην πάθει τίποτα.
Γιώργο Παπανδρέου, ή μας θεωρείς όλους αφελείς ή εσύ είσαι αφελής. Διαλέγεις και παίρνεις.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης λέει ψέματα για τις προειδοποιήσεις της Κομισιόν για τον ΦΠΑ» σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ
«Για να τον ενημερώσουμε, η οδηγία αυτή - 2022/542, - καλεί τη χώρα μας να εφαρμόσει μειωμένους - ή ακόμη και μηδενικούς - συντελεστές ΦΠΑ σε βασικά αγαθά, όπως τρόφιμα και φάρμακα»
Ο Σωκράτης Φάμελλος 1
ΠΑΣΟΚ: Αμετανόητος ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Η χώρα δεν αντέχει άλλο πισωγύρισμα
«Οι πολίτες κουράστηκαν από τα ψέματα και την προπαγάνδα. Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες ζητούν συνέπεια, ασφάλεια, αξιοπιστία και εντιμότητα. Έννοιες που κακοποιήθηκαν βάναυσα από το σύστημα Μητσοτάκη»
Σημαία του ΠΑΣΟΚ
ΔΕΘ: Όλα τα μέτρα για την υγεία – Μεταρρυθμίσεις στο ΕΣΥ χωρίς έξτρα χρηματοδότηση και 50 εκατ. ευρώ σε νέα φάρμακα
Οι αναφορές του πρωθυπουργού στο ρεκόρ χειρουργείων το 2025, στην ανακαίνιση των υποδομών του ΕΣΥ, στις ψηφιακές τομές, στο πρόγραμμα «ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΩ» και στην αξιολόγηση του ΕΣΥ – Αντιδρούν οι εργαζόμενοι στην υγεία
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη Τύπου στη ΔΕΘ 2