Πολιτική

Χαμός στον «αέρα» με Τζάκρη, Παπαδημητρίου και Βλάχο για τα τρολ – Από τον Πεν Νταλαούρα στην «Ομάδα Αλήθειας»

Άγριος διακομματικός καβγάς της Θεοδώρας Τζάκρη με τον Μπάμπη Παπαδημητρίου και τον Παναγιώτη Βλάχο για τα τρολ του διαδικτύου. Αφορμή, η γνωστή καταγγελία του Πάνου Σκουρλέτη, ότι υπήρξανε έμμισθοι συκοφάντες ή τρολ, που χτυπάγανε ανελέητα οποιονδήποτε είχε διαφορετική άποψη από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Άναψαν τα αίματα κατά τη διάρκεια της εκπομπής του OPEN, «Τώρα Μαζί», με την Ευλαμπία Ρέβη και τον Σπύρο Χαριτάτο, ανάμεσα στο στέλεχος της ΝΔ, Μπάμπη Παπαδημητρίου, τη γραμματέα της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρα Τζάκρη και το μέλος της ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ, Παναγιώτη Βλάχο για τη δράση των τρολ του διαδικτύου.

Οι τόνοι ανέβηκαν όταν η δημοσιογράφος Ευλαμπία Ρέβη ρώτησε την κ. Τζάκρη εάν ισχύει αυτό που κατήγγειλε ο Πάνος Σκουρλέτης, ότι υπήρξαν έμμισθοι συκοφάντες ή τρολ του διαδικτύου, που χτυπάγανε ανελέητα οποιονδήποτε είχε διαφορετική άποψη από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Η Θεοδώρα Τζάκρη από την πλευρά της απάντησε πως, «γι’ αυτά να ρωτήσετε τον κ. Σκουρλέτη, ο οποίος πήγε και στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Αυτό που έχω να πω εγώ είναι πως εδώ και πολλά χρόνια, έχω γίνει και η ίδια θύμα επιθέσεων τρολ. Έχω μάθει στη ζωή μου να τα λέω δημόσια όλα. Μιλάμε για πλήθος κακοποιητικών συμπεριφορών (…). Ποια είναι η «Ομάδα Αλήθειας» της ΝΔ που έχει εξαπολύσει επιθέσεις εναντίον όλων μας; Αυτή είναι η παράταξη της Νέας Δημοκρατίας που ψάχνει γωνία στο δεκάρικο; Η λίστα Πέτσα; Σοβαρά μιλάμε τώρα;».

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε το στέλεχος της ΝΔ, Μπάμπης Παπαδημητρίου, ο οποίος τόνισε πως του κάνει εντύπωση η στάση της κ. Τζάκρη, «διότι σε αυτό το πράγμα πρέπει όλοι να είμαστε ενωμένοι. Δεν μπορείς να έχεις ανθρώπους που βρίζουν πολύ συχνά με σεξιστικά και ρατσιστικά σχόλια, που καλύπτονται κάτω από το πέπλο της ανωνυμίας. Ο Σκουρλέτης καλά κάνει, θα έπρεπε να το έχει κάνει χρόνια τώρα. Αλλά και εσείς κ. Τζάκρη, που πράγματι έχετε δεχθεί επιθέσεις, θα έπρεπε με αυτόν τον τρόπο να πείτε, βεβαίως, ότι δεν πρέπει να υπάρχουν σκοτεινά πράγματα, δεν πρέπει να υπάρχει ανωνυμία, ειδικά όταν αυτά συνδέονται με τον πρώην πρόεδρο και είναι καταφανές ότι στηρίζουν τον νυν πρόεδρο τον κ. Κασσελάκη».

Ενώ στη συνέχεια ο κ. Παπαδημητρίου πρόσθεσε «εγώ βλέπω ότι έχετε μία προτεραιότητα. Ότι τώρα ”πρέπει να σκοτώσουμε τον Σκουρλέτη. Δεν μας νοιάζει ούτε ο Πεν Νταλαούρα, ούτε όλοι οι άλλοι που μας έβριζαν”. Επίσης, λέτε για την ”Ομάδα Αλήθειας” (…). Είναι γνωστοί ποιοι είναι οι άνθρωποι και δεν υπάρχει καμία αντίρρηση στην πλευρά της ΝΔ αν οπουδήποτε υπάρχει κάτι το οποίο έχει αυτά τα χαρακτηριστικά να βγει στο φως. Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί ξαφνικά υπερασπίζεστε ανθρώπους, γιατί υποθέτω είναι πολλοί άνθρωποι πίσω από τα τρολ… Κάνει κακό και στην νέα σας ηγεσία και στο νέο προφίλ που θέλετε ως κόμμα να αναδείξετε».

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο Παναγιώτης Βλάχος, που ανέφερε πως «εγώ χαίρομαι που είναι μαζί ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ σε αυτό, γιατί είναι αυτοί που γέμισαν με τοξικότητα το διαδίκτυο (…)».

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΠΑΣΟΚ κατά Μητσοτάκη για την κρίση εμπιστοσύνης στους θεσμούς: «Αν ψάχνει υπαίτιους ας κοιτάξει στον καθρέφτη του»
«Ο πρωθυπουργός εργαλειοποίησε την κοινοβουλευτική του πλειοψηφία για να εμποδίσει τη Δικαιοσύνη να ερευνήσει τυχόν ευθύνες των υπουργών του», υποστηρίζει, μεταξύ άλλων, η Χαριλάου Τρικούπη
ΠΑΣΟΚ
Ο Μητσοτάκης απάντησε έμμεσα στον Καραμανλή για τη Δικαιοσύνη: H αμφισβήτηση της εμπιστοσύνης μπορεί εύκολα σε αυτό το τοξικό περιβάλλον να γίνει μία αυτοεκπληρούμενη προφητεία στο μυαλό των πολιτών
«Το έργο της μεταρρύθμισης της δικαιοσύνης προωθείται με την εμπιστοσύνη σε αυτήν» τόνισε ο πρωθυπουργός
Κυριάκος Μητσοτάκης 66
Έρχεται «χρονοκόφτης» στη Βουλή - Πάνω από 7 ώρες κράτησε η συζήτηση για την εξωτερική πολιτική
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου ήταν αυτή που αναδείχθηκε «πρωταθλήτρια» στην υπέρβαση του προβλεπόμενου χρόνου κατά τη διάρκεια της συζήτησης στην Ολομέλεια για την εξωτερική πολιτική
Η συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής για την εξωτερική πολιτική
Χάρης Δούκας: «Διάλογο και με το κόμμα Τσίπρα» – Αιχμές για την επιλογή των προσυνεδριακών ομάδων
Επισήμανε πως έμαθε τη συμμετοχή του στην Πολιτική Γραμματεία της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου από τα μέσα ενημέρωσης και πως ο ίδιος είχε προτείνει 4-5 ανθρώπους για τις επιτροπές, εισηγήσεις που δεν έγιναν δεκτές
Ο δήμαρχος της Αθήνας Χάρης Δούκας 2
Η «μπηχτή» του Άδωνι Γεωργιάδη στον Τσίπρα για το βιβλίο του «Ιθάκη» - «Αλέξη φίλε μου, προλαβαίνεις να αλλάξεις τον τίτλο»
«Η επιλογή του να ονοματίσει το βιβλίο του ως "Ιθάκη" ανακαλεί υποχρεωτικά στη μνήμη μας τις διακοπές αμέσως μετά την τραγωδία στο Μάτι, πάνω σε πολυτελές σκάφος»
Ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης στο βήμα της Βουλής 28