Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Ο Βαρεμένος άρπαξε από τα χέρια της Καραμανλή φωτογραφία του Αλέξη Τσίπρα – Άγριος καυγάς στον ΣΚΑΪ

Ο  Βαρεμένος άρπαξε από τα χέρια της Καραμανλή φωτογραφία του Αλέξη Τσίπρα – Άγριος καυγάς στον ΣΚΑΪ

«Χαμός» έγινε σήμερα (02.02.2023) σε τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ όταν ο Γιώργος Βαρεμένος βγήκε εκτός εαυτού και άρπαξε μέσα από τα χέρια της Άννας Καραμανλή μια φωτογραφία του Αλέξη Τσίπρα, που έδειχνε η πολιτικός της Νέας Δημοκρατίας.

Όλα έγιναν στην τηλεοπτική εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ. Μια φωτογραφία του Αλέξη Τσίπρα που έδειχνε η Άννα Καραμανλή έκανε έξαλλο τον Γιώργο Βαρεμένο.

Η Άννα Καραμανλή έβγαλε μια φωτογραφία του Αλέξη Τσίπρα από το Θέατρο Παλλάς. Η πολιτικός της Νέας Δημοκρατίας είπε ότι προχθές (31.01.2023) ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μετά την συντριβή του μοιραίου F – 4 Φάντομ στην Ανδραβίδα και την εύρεση της σορού του συγκυβερνήτη του αεροσκάφους, υποσμηναγού Μιχαήλ Μάριου Τουρούτσικα πήγε στο θέατρο Παλλάς και ήταν χαμογελαστός κάτι που το χαρακτήρισε «αθλιότητα».

«Αθλιότητα και χαμόγελο colgate»

Η Άννα Καραμανλή έδειξε μια φωτογραφία του Αλέξη Τσίπρα και είπε:

«Προχθές όταν ανακοινώθηκε ο θάνατος του πρώτου παιδιού ο Τσίπρας χαμογελώντας με δύο κυρίες πήγε στο Θέατρο στο Παλλάς. Αυτή είναι η αθλιότητα του Τσίπρα. Δείτε τους χαμόγελο colgate».

Ο Γιώργος Βαρεμένος έγινε έξαλλος. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε αρχικά στην Άννα Καραμανλή: «Μιλάει το χαμόγελο Μητσοτάκη».

Λίγο μετά ο τέως δημοσιογράφος και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ βγήκε εκτός εαυτού και άρπαξε μέσα από τα χέρια της Άννας Καραμανλή την φωτογραφία.

 

«Γιώργο, δεν κάνουμε τέτοια σε μια γυναίκα» του είπε ο παρουσιαστής της εκπομπής, Δημήτρης Οικονόμου με τον Γιώργο Βαρεμένο να του απαντάει: «δεν μπορώ τις αθλιότητες».

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ηρέμησε πάντως, στη συνέχεια και ζήτησε συγγνώμη από την Άννα Καραμανλή και το επεισόδιο έληξε εκεί.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις