Πολιτική

Χάος από τη δήλωση του υφυπουργού Σγουρίδη πως ο Τσίπρας παραπλάνησε τους αγρότες: “Όπως ο Σαμαράς και ο Παπανδρέου”

- O Π. Σγουρίδης που προέρχεται από τους Ανεξάρτητους Έλληνες δήλωσε πως είναι παλιά καραβάνα
- Παρομοίασε εμμέσως πλην σαφώς τον Αλέξη Τσίπρα με τον Αντώνη Σαμαρά και τον Γιώργο Παπανδρέου
- Επικαλέστηκε μάλιστα το Ζάππειο 1, 2, 3 και τα “λεφτά υπάρχουν”
- Δήλωσε πως πρέπει πλέον να λέγεται η αλήθεια γιατί η χώρα έφτασε στο τέλος
 

Τεράστιους κλυδωνισμούς στο εσωτερικό της κυβέρνησης αναμένεται να προκαλέσει η δήλωση βόμβα του υφυπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, κ. Σγουρίδη, ο οποίος όχι μόνο υπονόησε αλλά δήλωσε ξεκάθαρα πως ο Τσίπρας παραπλάνησε τους αγρότες.

Στη δήλωσή του ο κ. Σγουρίδης στον ραδιοφωνικό σταθμό Maximum 93.6 δήλωσε πως ο Αλέξης Τσίπρας ουσιαστικά παραπλάνησε τους αγρότες, όπως είχαν κάνει και οι προηγούμενοι πρωθυπουργοί, Αντώνης Σαμαράς και Γιώργος Παπανδρέου.

Μάλιστα, ο κ. Σγουρίδης δήλωσε πως οι πολιτικοί στην Ελλάδα δεν κρίνονται από τις πράξεις τους, αλλά από αυτά που λένε και δήλωσε με νόημα πως “εάν δεν τάξεις δεν σε ψηφίζει”.

Σημειώνοντας πως ο ίδιος είναι παλιά καραβάνα στην πολιτική δήλωσε πως “δεν φείδομαι των λόγων μου πρέπει κάποια στιγμή να πούμε την αλήθεια. Αυτή είναι η αλήθεια”.

Στην ερώτηση του δημοσιογράφου της ραδιοφωνικής εκπομπής εάν αυτό σημαίνει πως ο Αλέξης Τσίπρας παραπλάνησε τους αγρότες, ο υφυπουργός δήλωσε χαρακτηριστικά: “όπως και ο προηγούμενος, Ζάππειο 1, Ζάππειο 2, Ζάππειο 3”, εννοώντας τον κ. Σαμαρά και προσθέτοντας “όπως τα λέφτά υπάρχουν” εννοώντας τον κ. Παπανδρέου.

Ξαφνιασμένος ο δημοσιογράφος που άκουγε τον υφυπουργό να κάνει μία τέτοι αναφορά ξαναρωτά εάν ο κ. Τσίπρας παραπλάνησε τους αγρότες όπως και ο Σαμαράς για να του απαντήσει ο κ. Σγουρίδης “όπως ο Παπανδρέου πριν”.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα από τη ραδιοφωνική συνέντευξη μετά το 12ο λεπτό

Η πρώτη αντίδραση ήρθε από το Ποτάμι, το οποίο με ανακοίνωσή του επισημαίνει πως οι δηλώσεις του υφυπουργού κ.Σγουρίδη “αποκαλύπτουν με τον πιο ωμό τρόπο ότι αυτό που ενδιαφέρει τους κυβερνητικούς είναι πώς θα κλέψουν την ψήφο”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Νίκος Ανδρούλακης από τη ΔΕΘ θα βάλει «ταφόπλακα» σε κάθε ενδεχόμενο συγκυβέρνησης με τη ΝΔ
Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης γνωρίζει πολύ καλά ότι η παρουσία του στην ΔΕΘ θα είναι καθοριστική, αφού θα πρέπει να πείσει τους έλληνες ψηφοφόρους ότι το ΠΑΣΟΚ αποτελεί έτοιμη εναλλακτική πρόταση
Ο Νίκος Ανδρουλάκης 1
Το «ταμείο» της κυβέρνησης για την παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ: Αύξηση των ποσοστών και νέα σχέση με τους πολίτες
Αν και «γαλάζια» στελέχη θεωρούν πως τα μέτρα που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός θα αυξήσουν τα ποσοστά της ΝΔ στις δημοσκοπήσεις ταυτόχρονα εκτιμούν πως αυτό το κλίμα δεν θα «φτάσει» μέχρι τις εκλογές
Κυριάκος Μητσοτάκης 1
Οι επόμενες κινήσεις του Αλέξη Τσίπρα: Η παραίτηση από βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, το νέο βιβλίο και οι «σύντροφοι» που «καίει»
Ο Αλέξης Τσίπρας πέρα από την κεντρική παρουσίαση του βιβλίου που θα κάνει στην Αθήνα δεν αποκλείεται να πάει και σε άλλες δυο - τρεις μεγάλες πόλεις της επαρχίας
Ο Αλέξης Τσίπρας 12
Ο Άδωνις Γεωργιάδης στο νοσοκομείο Δράμας μετά από πρόσκληση των γιατρών – «Άπαντες εγγυώνται την ειρήνη κατά την επίσκεψή μου»
Ο Άδωνις Γεωργιάδης ανακοίνωσε ότι αποδέχεται επίσημα την πρόσκληση του Συλλόγου Ιατρών του Γενικού Νοσοκομείου Δράμας για επίσκεψη,...
Άδωνις Γεωργιάδης 1