Πολιτική

Χαρδούβελης: “Η κυβέρνηση δίνει ανάσα σε χιλιάδες πολίτες”

"Πιστεύω και ελπίζω ότι η αντιπολίτευση θα ανταποκριθεί θετικά και θα ψηφίσει τις τροπολογίες της κυβέρνησης", δήλωσε πριν από λίγο στη Βουλή ο υπουργός Οικονομικών, Γκίκας Χαρδούβελης.

Ο Γκίκας Χαρδούβελης, αναφερόμενος ειδικά στη ρύθμιση για τα ληξιπρόθεσμα χρέη είπε ότι η κυβέρνηση ανταποκρίνεται στην ανάγκη να δοθεί ανάσα σε χιλιάδες συμπολίτες μας που σήμερα δεν μπορούν να αποπληρώσουν τα χρέη τους και βρίσκονται σε πραγματική αδυναμία, λόγω της κρίσης.

Χαρδούβελης: “Με τη συγκεκριμένη τροπολογία επιδοκιμάζονται οι συνεπείς φορολογούμενοι, οι οποίοι επέλεξαν να ενταχθούν σε ρύθμιση και ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της”

Ο υπουργός Οικονομικών υπογράμμισε, όμως, ότι παραμένει δέσμευση της κυβέρνησης, η ενίσχυση των μέτρων συμμόρφωσης και ελέγχου για τους μεγάλους οφειλέτες ανακοινώνοντας σειρά δράσεων.

Τέτοιες θα είναι η βελτίωση του μηχανισμού παρακολούθησης των μεγάλων χρεών, με τη συνδρομή του ΚΕΦΟΜΕΠ (Κέντρο Ελέγχου Φορολογούμενων Μεγάλου Πλούτου), με την ενσωμάτωση στοιχείων απο τις ΔΟΥ και στοιχείων από τα πιστωτικά ιδρύματα.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Σοφία Ζαχαράκη: Αναστολή φοιτητικής ιδιότητας για 24 μήνες σε όσους συλλαμβάνονται για επεισόδια μέσα στα Πανεπιστήμια
Η υπουργός Παιδείας είπε στους πρυτάνεις ότι το θέμα της βίας στα πανεπιστήμια «είναι ψηλά στην ατζέντα της κυβέρνησης» και τους ζήτησε να ενεργούν σύμφωνα με τα «εργαλεία» που τους δίνει η νομοθεσία
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ 13
Έπεσαν οι υπογραφές για τα 157 χλμ. του ΒΟΑΚ - Μητσοτάκης: «Σπουδαία ημέρα για την Κρήτη, ας την υποδεχτούμε ενωμένοι»
Ο πρωθυπουργός έστειλε μήνυμα εγρήγορσης στους τοπικούς φορείς, με φόντο τα τροχαία δυστύχημα στην Κρήτη, προαναγγέλλοντας σημαντικές παρεμβάσεις για την οδική ασφάλεια στο νησί
Η στιγμή της υπογραφής στην εκδήλωση για τον ΒΟΑΚ στην Κρήτη 28