Σάββατο, 4 Μαΐ
16oC Αθήνα

Χατζηθεοδοσίου: Παραμένω στο επιμελητήριο – Τι είπε για τη συνάντηση με Τσίπρα

Χατζηθεοδοσίου: Παραμένω στο επιμελητήριο – Τι είπε για τη συνάντηση με Τσίπρα

Ο πρόεδρος του επαγγελματικού επιμελητηρίου, Γιάννης Χατζηθεοδοσίου διευκρίνισε σήμερα πως θα παραμείνει πιστός στη θέση του και πως δεν πάει στον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Χατζηθεοδοσίου τόνισε στο ΣΚΑΙ πως όσο είναι πρόεδρος του επιμελητηρίου δεν πρέπει να βρίσκεται επίσημα σε κάποιον πολιτικό χώρο ενώ ξεκαθάρισε πως προέρχεται από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ.

«Εγώ είμαι εδώ και επτά χρόνια πρόεδρος στο επιμελητήριο της Αθήνας. Το θεωρώ τιμή μου. Δέχθηκα μία πρόσκληση από τον πρωθυπουργό. Είναι τιμή μου να ζητά ο πρωθυπουργός να με δει. Συζητήσαμε τα θέματα των ΜμΕ. Πέραν τούτου, ουδέν», ανέφερε ο κ. Χατζηθεοδοσίου και στη συνέχεια αναφέρθηκε και στο tweet το οποίο ανέβηκε από τον Αλέξη Τσίπρα.

«Θέλω να πιστεύω ότι ήταν λάθος αυτού που ανέβασε το tweet. Δεν ρωτήθηκα, δεν απάντησα ποτέ και βεβαίως παραμένω πιστός στις αρχές μου εδώ και σαράντα χρόνια. Είναι γνωστό πως προέρχομαι από το χώρο του ΠΑΣΟΚ αλλά όσο είμαι πρόεδρος ανήκω μόνο στο επιμελητήριο. Εγώ είμαι πιστός στο επιμελητήριο, πολιτικά ανήκω στο ΠΑΣΟΚ. Όσο είμαι πρόεδρος του επιμελητηρίου δεν πρέπει και οφείλω να μην είμαι σε κάποιον πολιτικό χώρο».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις