Πολιτική

Χαβαλές χωρίς… αύριο! Ο #kammenos “σπάει” το twitter

No mercy! Οι χρήστες του twitter δεν είναι συνηθισμένοι να δείχνουν έλεος. Και δεν το έκαναν ούτε στην περίπτωση του Πάνου Καμμένου που εμφανίστηκε στο υπουργείο Άμυνας με στολή παραλλαγής και έδωσε εντολή για στρατιωτική άσκηση μετά το μπαράζ παραβιάσεων από τους Τούρκους στο Αιγαίο.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η φωτογραφία του υπουργού Άμυνας, του πολιτικού Πάνου Καμμένου, με στρατιωτική στολή στο γραφείο του δεν άργησε να είναι ένα από τα trends στο twitter. “Αν ήταν υπουργός Πολιτισμού θα ντυνόταν Καρυάτιδα;” έγραψε κάποιος, ενώ άλλος προχώρησε… περισσότερο και έκανε τις… παραλλαγές: τι θα ντυνόταν ο Πάνος Καμμένος αν ήταν υπουργός Υγείας, Αθλητισμού, Εργασίας, Τουρισμού ή Οικονομικών.

Δεν είναι η πρώτη φορά που υπουργός Άμυνας εμφανίστηκε με στολή παραλλαγής, να το πούμε αυτό. Αλλά είναι η πρώτη φορά που φωτογραφίζεται, φορώντας την, στο γραφείο του… Και κάπως έτσι, άρχισε το πανηγύρι…

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Άδωνις Γεωργιάδης αναδημοσίευσε βίντεο Βρετανίδας που μιλάει για το ΕΣΥ – «Στην παιδιατρική φροντίδα η Ελλάδα τα καταφέρνει καλύτερα»
Η εμπειρία μιας μητέρας με τον άρρωστο γιο της άνοιξε ξανά τη συζήτηση για την ταχύτητα εξυπηρέτησης στο ΕΣΥ και την πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας
Η Βρετανίδα που μίλησε για το ΕΣΥ
Στην αντεπίθεση ο Κασσελάκης: Εγώ ζήτησα από την Τζάκρη να παραιτηθεί – Το κόμμα κινείται στο φιλελεύθερο κέντρο
«Οι Δημοκράτες περνάνε σε μία νέα φάση, οριοθετώντας τον πολιτικό τους χώρο στο φιλελεύθερο κέντρο της εφαρμοσμένης πολιτικής με τις αξίες της αλληλεγγύης, της ισότητας και του ανθρωπισμού»
Στέφανος Κασσελάκης και Θεοδώρα Τζάκρη 52
Κώστας Τσουκαλάς: «Η επταετία της ΝΔ είναι η μεγάλη χαμένη ευκαιρία για την Ελλάδα»
Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ τονίζει ότι όσο και να προσπαθεί ο πρωθυπουργός να «ωραιοποιήσει την κατάσταση και να «καμουφλάρει την αλαζονεία της διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, η αλήθεια είναι αμείλικτη»
Κώστας Τσουκαλάς 10
Κυριάκος Μητσοτάκης: Επιλέγουμε τη σύγκριση αντί της σύγκρουσης – Ο κυβερνητικός απολογισμός από το 2019
«Μέσα σε αυτά τα επτά χρόνια, η Ελλάδα άλλαξε σε πολλά. Από την οικονομία και την απασχόληση μέχρι την ψηφιακή λειτουργία του κράτους, την υγεία, την παιδεία και την ενίσχυση της άμυνας»
Κυριάκος Μητσοτάκης, εφαρμογή "PosoKanei" 173