Πολιτική

Χρηματιστήριο: Η Νέα Δημοκρατία κατακεραυνώνει την κυβέρνηση

Η Ν.Δ. με δήλωση του εκπροσώπου Τύπου Κώστα Καραγκούνη αναφέρει ότι η πτώση των τραπεζικών μετοχών σε συνδυασμό με το πρόσφατο κλείσιμο των τραπεζών και τους κεφαλαιακούς περιορισμούς, αυξάνει κατά πολύ το κόστος της ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών.

Ο Κώστας Καραγκούνης εξήγησε ότι ανεβαίνει το κόστος τόσο της προηγούμενης ανακεφαλαιοποίησης «που έχει ήδη πραγματοποιηθεί με επιτυχία και των οποίων η αξία των μετοχών που κατέχει το κράτος έχει σχεδόν μηδενιστεί», όσο και της καινούργιας ανακεφαλαιοποίησης που σήμερα συζητά η κυβέρνηση με τους εταίρους και η οποία «καθίσταται αναγκαία εξ αιτίας της ανευθυνότητας της παρούσας κυβέρνησης».

«Οι Έλληνες φορολογούμενοι πληρώνουν και θα πληρώσουν πολύ ακριβά τα λάθη και τις παραλείψεις της κυβέρνησης τους τελευταίους έξι μήνες», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Κώστας Καραμανλής σε εκδήλωση του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου: Αμοιβαία τα οφέλη από τις σχέσεις των δύο χωρών – Τα «καρφιά» για την κυβέρνηση Μητσοτάκη
«Με κύριο πυλώνα τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες στο ναυτιλιακό τομέα, μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον»
Κώστας Καραμανλής
Σκληρή κόντρα Μαρινάκη και Ανδρουλάκη στη Βουλή: «Είπατε ψέματα σε πανελλήνια μετάδοση» – «Πρέπει να φύγετε, είστε επικίνδυνοι»
Η ομιλία Ανδρουλάκη είναι «σαν να είναι προϊόν Τεχνητής Νοημοσύνης» - «Διαιρείτε και διχάζετε τον ελληνικό λαό» απάντησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
ΦΩΤΟ EUROKINISSI