Πολιτική

Χριστούγεννα 2016: Παιδικές φωνές ήχησαν μέσα στη Βουλή!

Παραδοσιακά κάλαντα άκουσε σήμερα ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Νικόλαος Βούτσης καθώς και οι Αντιπρόεδροι κ. Δημήτρης Κρεμαστινός και κ. Σπύρος Λυκούδης.

Την αρχή έκαναν τα νήπια του Βρεφονηπιακού Σταθμού της Βουλής και ακολούθησαν τα παιδιά του Πρότυπου Εθνικού Νηπιοτροφείου, κατακλύζοντας το ελληνικό Κοινοβούλιο με παιδικές φωνές.
Στη συνέχεια οι Βρακοφόροι της Κρήτης, για 17η συνεχόμενη χρονιά, συνοδεία λύρας και παραδοσιακής ορχήστρας, είπαν τα παραδοσιακά κάλαντα της Μεγαλονήσου και χόρεψαν κρητικούς χορούς.
Τα παραδοσιακά κάλαντα συνέχισαν οι μικροί χορωδοί του Λυκείου των Ελληνίδων ενώ το πρόγραμμα των καλάντων έκλεισαν τα παιδιά της Γέφυρας Ζωής.
Ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Νικόλαος Βούτσης ευχήθηκε σε όλους υγεία, ευτυχία, αξιοπρέπεια και προσδοκίες, κυρίως για τα νέα παιδία, και εξέφρασε την ελπίδα «να πάνε όλα καλύτερα τη χρονιά που έρχεται».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης: Οι μειώσεις φόρων αυξάνουν το εισόδημα για όλους – Δέκα παραδείγματα με τις φοροελαφρύνσεις
Πρόκειται για «μεταρρύθμιση με πρόσημο εθνικό, δημογραφικό, αναπτυξιακό, διαγενεακό και χωρικό, που επιστρέφει στο σύνολο της ελληνικής κοινωνίας, των πιο ευάλωτων συμπολιτών μας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη Τύπου στη ΔΕΘ 41
Η επιστολή – απάντηση της Ελλάδας στον ΟΗΕ στη ρηματική διακοίνωση της Λιβύης: «Απορρίπτουμε το τουρκολιβυκό μνημόνιο»
Η επιστολή της Ελλάδας καταγράφει τις ελληνικές θέσεις για τα ζητήματα που έθεσε η Λιβύη και συγκεκριμένα για τα δυο θαλάσσια οικόπεδα νοτιοδυτικά και δυτικά της Κρήτης
EUROKINISSI 17
Νίκος Ανδρουλάκης από ΔΕΘ: «Ανάγκη για επέκταση του Μετρό Θεσσαλονίκης και ενοποίηση του παραλιακού μετώπου»
«Η Θεσσαλονίκη πρέπει να υπηρετήσει τον ιστορικό της ρόλο: να είναι το οικονομικό κέντρο των Βαλκανίων», τόνισε ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης
Νίκος Ανδρουλάκης