Πολιτική

Χρυσοχοίδης : Αν απογοήτευσα τον Παπανδρέου να με άλλαζε

Λάδι στη φωτιά ρίχνει ο Μ.Χρυσοχοϊδης που ζητάει εκλογή προέδρου του ΠΑΣΟΚ από τη βάση ενώ σχολιάζει τη συνεργασία Βενιζέλου Λοβέρδου.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Με τη φράση “αν τον απογοήτευσα όσο ήμουν υπουργός του, τότε όφειλε να με παύσει”, απαντά ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης σε ερώτημα για την αναφορά από τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Παπανδρέου σε “υπουργούς που τον απογοήτευσαν”, στην ομιλία του την περασμένη Πέμπτη στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ, που ερμηνεύτηκε ως “βολή” κατά του υπουργού Ανάπτυξης.

Σε συνέντευξή του στο “Βήμα της Κυριακής” ο Μ.Χρυσοχοϊδης επιμένει πως θα συμμετάσχει στις εκλογικές διαδικασίες μέσα στο κόμμα, ενώ για πρώτη φορά μιλά και για τη συνεργασία του Ευάγγελου Βενιζέλου με τον Ανδρέα Λοβέρδο, λέγοντας χαρακτηριστικά πως “είναι αναμφισβήτητα μια πρωτοβουλία που συμβάλλει στην αποκατάσταση της ηρεμίας στο ΠΑΣΟΚ και μειώνει σημαντικά τον κίνδυνο διχασμού των στελεχών”.

Μάλιστα ο υπουργός Ανάπτυξης υπενθυμίζει πως η εκλογική διαδικασία θα πρέπει να γίνει από τη βάση, καθώς, όπως λέει “δεν μπορούμε να ζητήσουμε την ψήφο του ελληνικού λαού και να εκλέξουμε τον πρόεδρό μας ερήμην του”.

Όσον αφορά τη δήλωσή του πως δεν είχε διαβάσει το Μνημόνιο, ο Χρυσοχοϊδης επαναλαμβάνει πως είπε την αλήθεια, καθώς δεν είχε καμία εμπλοκή στο Μνημόνιο αφού δεν περιείχε διατάξεις που αφορούσαν το χαρτοφυλάκιό του υπουργού Προστασίας του Πολίτη που είχε τότε.

Διαβάστε επίσης :

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Τσουκαλάς για funds: Την κερκόπορτα την άνοιξε ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ την έκανε λεωφόρο – Η πρόταση του ΠΑΣΟΚ
Ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης παρουσίασε τις θέσεις της Χαριλάου Τρικούπη για τα κόκκινα δάνεια και κάλεσε την κυβέρνηση να εφαρμόσει την απόφαση του Αρείου Πάγου
Πλειστηριασμοί
Άνω κάτω το ΠΑΣΟΚ: Η κόντρα Δούκα και Διαμαντοπούλου φέρνει στα όριά τους τα πράσινα στελέχη
Και ενώ η αρχική αντίδραση του ΠΑΣΟΚ έγινε αντιληπτή ως προσπάθεια ίσων αποστάσεων από τους δύο, στο παρασκήνιο, οι παροικούντες παραδέχονταν ότι δεν αντιμετωπίζονται με τον ίδιο τρόπο οι δύο
Δούκας και Διαμαντοπούλου 5