Πολιτική

Υπάρχει θέμα Βαρουφάκη; Γιατί δεν ήταν στις Βρυξέλλες;

Ήταν μια εξαιρετικά κρίσιμη συνάντηση για την χώρα και όλοι παρατήρησαν πως λείπει ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης. Κάπως έτσι αναθερμάνθηκαν τα σενάρια για πρόβλημα στις σχέσης του Πρωθυπουργού με τον υπουργό Οικονομικών

Με μια διαφορά όμως, όσοι αναρωτήθηκαν γιατί δεν είναι στη Σύνοδο ο Γιάνης Βαρουφάκης και ειδικά εκείνοι που απάντησαν ότι αυτό ίσως σημαίνει πρόβλημα λησμόνησαν μια λεπτομέρεια. Πως στις Συνόδους Κορυφής δεν λαμβάνουν μέρος οι υπουργοί Οικονομικών.

Αυτό υπενθύμισε για τη μη συμμετοχή του κ. Βαρουφάκη στη χθεσινή συνάντηση, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και εξήγησε ότι δεν είθισται οι υπουργοί Οικονομικών να πηγαίνουν σε Συνόδους Κορυφής.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης στο Bloomberg για το λιμάνι του Πειραιά: Με τις ΗΠΑ έχουμε υπογράψει αμοιβαία επωφελείς συμφωνίες χωρίς να αμφισβητούμε επενδύσεις του παρελθόντος
«Έχουμε ήδη υπογράψει συμφωνίες που αποδεικνύουν ότι μπορούμε να καταλήξουμε σε αμοιβαία επωφελείς ρυθμίσεις χωρίς να αμφισβητούμε τις επενδύσεις που έγιναν στο παρελθόν και των οποίων η δομή πρέπει να γίνει σεβαστή»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Bloomberg
Κυριάκος Μητσοτάκης: Το πρόβλημα με το σχέδιο Τραμπ για την Ουκρανία είναι η παραχώρηση εδαφών – Η Ελλάδα γίνεται ενεργειακός κόμβος
«Η Ελλάδα έχει κάνει αξιοσημείωτη επιστροφή, παράγει πρωτογενή πλεονάσματα, το χρέος βελτιώνεται, ο ρυθμός ανάπτυξης είναι υψηλότερος κι έχουμε αποδείξει ότι η κρίση ανήκει στο παρελθόν»
O Κυριάκος Μητσοτάκης 16