Πολιτική

ΥΠΕΞ για Ερντογάν: Απαράδεκτες αμφισβητήσεις

Μπορεί ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος να δήλωσε στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών πως η Αθήνα δεν δεν μπορεί να σχολιάσει ανεπιβεβαίωτα δημοσιεύματα σχετικά με τις δηλώσεις Ερντογάν, αλλά το υπουργείο Εξωτερικών, αργά το βράδυ της Τρίτης (22.11.2016) "απάντησε" στις... κραυγές του "σουλτάνου" Ερντογάν για τη Συνθήκη της Λωζάνης.

«Δηλώσεις αμφισβήτησης της Συνθήκης της Λωζάννης είναι απαράδεκτες» δήλωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών, Στράτος Ευθυμίου, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου αναφορικά με δηλώσεις της τουρκικής ηγεσίας σχετικά με τη Συνθήκη της Λωζάνης.

Ο κ. Ευθυμίου επισήμανε ότι «στον αναθεωρητισμό που διατυπώνεται κατ’ επανάληψη από την τουρκική ηγεσία, η Ελλάδα αντιπαρατάσσει την προσήλωσή της στη διασφάλιση της διεθνούς νομιμότητας, της ειρήνης και της σταθερότητας».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ανδρουλάκης εναντίον Μητσοτάκη για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ: Αγώνας δρόμου στο ΠΑΣΟΚ για να μην παραγραφούν οι ευθύνες στελεχών της ΝΔ
Ο Νίκος Ανδρουλάκης έθεσε «Τρία ερωτήματα προς τον κ. Μητσοτάκη για τον οποίο είπε ότι είναι απολύτως υπεύθυνος για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ»
Νίκος Ανδρουλάκης
Άλλο Βορίδης, άλλο Αυγενάκης: Σκέψεις στην κυβέρνηση για Προανακριτική μόνο για έναν εκ των δύο πρώην υπουργών
Για τον Βορίδη υπάρχουν δεύτερες σκέψεις, για τον Αυγενάκη τα πράγματα είναι διαφορετικά. Οι διάλογοι που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, με αναφορές στο όνομα του, φέρεται να επιβαρύνουν τη θέση του
Αυγενάκης και Βορίδης 4