Πολιτική

Υπέρ της άρσης της ασυλίας του Παύλου Πολάκη ψήφισε η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής

Η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής ψήφισε υπέρ της άρσης ασυλίας του Παύλου Πολάκη με αφορμή την ολομέτωπη επίθεση που είχε εξαπολύσει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, κατά του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Κώστα Μαραβέγια.

Η Επιτροπή της Βουλής αποφάσισε κατά πλειοψηφία την άρση της ασυλίας του Παύλου Πολάκη και πλέον το θέμα περνάει στην Ολομέλεια του ελληνικού Κοινοβουλίου.

Υπέρ ψήφισε η ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ψήφισε, το ΠΑΣΟΚ απουσίασε, ενώ ΚΚΕ, Ελληνική Λύση, και ΜΕΡΑ25 ψήφισαν κατά.

Η υπόθεση πήγε στην Επιτροπή Δεοντολογίας μετά από την μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση που είχε κάνει ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Μαραβέγιας κατά του Παύλου Πολάκη.

Αφορμή της μήνυσης ήταν αναρτήσεις που είχε κάνει ο τέως υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ κατά του βουλευτή της ΝΔ, στις οποίες ο Παύλος Πολάκης κατηγορούσε των Κώστα Μαραβέγια πως έλαβε ποσό άνω των 4,2 εκατ. ευρώ μέσω του αναπτυξιακού νόμου.

Ζητούσε μάλιστα από τον Κώστα Μαραβέγια να παραιτηθεί και από Κυριάκο Μητσοτάκη να τον διαγράψει.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Επιχείρηση επαναπροσέγγισης της μεσαίας τάξης μέσω ΔΕΘ – Πακέτο μέτρων ακόμα και 2 δισ. ευρώ
Με τις ανακοινώσεις, το Μέγαρο Μαξίμου επιδιώκει να εκπέμψει ένα μήνυμα επανεκκίνησης και παράλληλα ένα μήνυμα ότι η επιστροφή του μερίσματος στους πολίτες είναι προτεραιότητα για την κυβέρνηση
O Κυριάκος Μητσοτάκης 5