Πολιτική

Υπουργείο Οικονομικών: Παράταση των συμβάσεων του προσωπικού καθαριότητας μέχρι το τέλος του 2023

Την παράταση, μέχρι τις 31/12/2023, της διάρκειας ισχύος των συμβάσεων ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου του προσωπικού καθαριότητας ανακοίνωσε το Υπουργείο Οικονομικών.

Η τροπολογία για το προσωπικό καθαριότητας που δουλεύει σε υπουργείο Οικονομικών και ΑΑΔΕ περιλαμβάνεται στο νομοσχέδιο για τις ψηφιακές πλατφόρμες.

Το νομοσχέδιο με τίτλο «Ενσωμάτωση της Οδηγίας (ΕΕ) 2021/514 του Συμβουλίου της 22ας Μαρτίου 2021 για την τροποποίηση της οδηγίας 2011/16/ΕΕ σχετικά με τη διοικητική συνεργασία στον τομέα της Φορολογίας και άλλες διατάξεις για τη Φορολογική διαδικασία, την κατάρτιση του κρατικού προϋπολογισμού και το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου» εισάγεται προς ψήφιση στην ολομέλεια της Βουλής μεθαύριο Δευτέρα, 4/9/2023.

Με την ίδια τροπολογία, προβλέπεται η αναστολή καθηκόντων των μελών Δ.Ε.Π. Α.Ε.Ι. που τοποθετούνται στη θέση του Μόνιμου Αντιπροσώπου ή του Αναπληρωτή Μόνιμου Αντιπροσώπου στη Μ.Ε.Α. Ο.Ο.Σ.Α..

Επίσης, παρατείνεται η διάρκεια της ειδικής εκκαθάρισης των επιχειρήσεων που βρίσκονται στο τελικό στάδιο της ειδικής εκκαθάρισης μέχρι την ολοκλήρωση της διανομής του προϊόντος ρευστοποίησης στους πιστωτές και πάντως όχι μετά την 31η Δεκεμβρίου 2θ23.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Άδωνις Γεωργιάδης για νέα καταγγελία πρώην συνεργάτη της Ζωής Κωνσταντοπούλου: «Στοχοποίηση και απλήρωτη εργασία»
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας είχε δώσει νωρίτερα στη δημοσιότητα τα μηνύματα που έστειλε στον αρχηγό της ΕΛΑΣ για την υπόθεση της μήνυσης εναντίον του υπουργού Υγείας
Άδωνις Γεωργιάδης και Ζωή Κωνσταντοπούλου 6
Μαρία Καρυστιανού για Τέμπη: Επέδωσα εξώδικο για να οριστούν οι κατάλληλοι ιατροδικαστές για τη σορό του παιδιού μου
«Τοξικολογικές εξετάσεις στα παιδιά μας δεν έγιναν παρόλο που αυτό απαιτούν ρητά όλα τα διεθνή πρωτόκολλα», επισημαίνει, μεταξύ άλλων, η Μαρία Καρυστιανού
Μαρία Καρυστιανού 41
Μητσοτάκης για Γλύκατζη-Αρβελέρ: Αποχαιρετούμε με συγκίνηση την κοσμοπολίτισσα της σκέψης με την ελληνική καρδιά
«Μας αφήνει πανάκριβη κληρονομιά, το έργο και τις σκέψεις της», επισημαίνει ο πρωθυπουργός στο συλλυπητήριο μήνυμά του για την απώλεια της κορυφαίας ιστορικού
Κυριάκος Μητσοτάκης
Κόντρα Καραγκούνη με Κωνσταντοπούλου στη Βουλή για την τραγωδία στη «Βιολάντα»: «Εμπλέκεται η κυβέρνηση»
Ο υφυπουργός Εργασίας ανέφερε 1.218 ελέγχους το 2025 στην περιοχή των Τρικάλων και τέσσερις στην μπισκοτοβιομηχανία - Η πρόεδρος της Πλεύσης μίλησε για «χαρακτηριστικά συγκάλυψης» και εμπλοκή πολιτικών προσώπων
Ζωή Κωνσταντοπούλου