Πέμπτη, 2 Μαΐ
23oC Αθήνα

Z. Κωνσταντοπούλου: Υπάρχει ένας ακροδεξιός θύλακας στο πλευρό του πρωθυπουργού

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

 Συνεχίζουν και προκαλούν πολιτικό σεισμό οι δηλώσεις του στενού συνεργάτη του πρωθυπουργού, Χρύσανθου Λαζαρίδη πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι κόμμα του συνταγματικού τόξου.

 Ο υπουργός Δικαιοσύνης μιλώντας για τους χαρακτηρισμούς της κας Κωνσταντοπούλου για τον κ. Βιρβιδάκη, δήλωσε πως δεν ήταν απλά έκρηξη του χαρακτήρα της συναδέλφου ο χαρακτηρισμός πλαστογράφος στον κ. Βιρβιδάκη “που πέρασε ένα εφιαλτικό τριήμερο με απειλές… Ήθελε η κα Κωνσταντοπούλου να τον στοχοποιήσει; Κατηγορηματικά όχι! Όμως…”.

Απαντώντας η κα Κωνσταντοπούλου έκανε λόγο για χλιαρή απάντηση στην προβοκατόρικη επίθεση από τον κ. Λαζαρίδη, ενώ δήλωσε πως λυπάται γιατί περί τον πρωθυπουργό υπάρχει ένας ακροδεξιός θύλακας που εμποδίζει την ουσιαστική αποδοκιμασία της παρέμβασης Λαζαρίδη.

Μάλιστα, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε πως η κυβέρνηση θάλπει και υποθάλπει το ναζισμό και την εγκληματική δράση, ενώ έκανε λόγο για αμηχανία του πρωθυπουργού να πάρει αποστάσεις.

Στις κατηγορίες της κας Κωνσταντοπούλου απάντησε και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Μάκης Βορίδης λέγοντας πως “αν κάποιος δεν διαβάζει τις ανακοινώσεις του πρωθυπουργού και θέλει να διαστρεβλώσει είναι δικό του πρόβλημα”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το Μαξίμου στηρίζει Λαζαρίδη! Θέλουμε να δείξουμε ότι ΣΥΡΙΖΑ και Χρυσή Αυγή το ίδιο πράγμα

Νεα κόντρα Λαζαρίδη – Κωνσταντοπούλου στην Βουλή

Ο σύμβουλος του πρωθυπουργού επιμένει πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι στο συνταγματικό τόξο

Λαζαρίδης: Παρερμηνεύθηκαν όσα είπα για Σαμαρά και Βορίδη

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε